Νέα Ford Tourneo και Transit Connect Active

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δ.Τ.

Η Ford επεκτείνει τώρα την ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα μοντέλων Active με τη νέα επιβατική έκδοση Tourneo Connect Active και το βαν Transit Connect Active, που σύντομα θα διατίθενται για παραγγελία, με παράδοση από τα τέλη της χρονιάς.

Με σκληροτράχηλο εξωτερικό στυλ, εμπνευσμένο από SUV μοντέλα, προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για βελτιωμένη ελκτική πρόσφυση, αλλά και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα νέα μοντέλα Active προσφέρουν ευέλικτη και έξυπνη διάταξη χώρων για επαγγελματίες ή ιδιώτες πελάτες των οποίων οι δραστηριότητες απαιτούν κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

 
Εκτός από τις βελτιώσεις που τονώνουν το αίσθημα αυτοπεποίθησης σε απαιτητικές εδαφικές και καιρικές συνθήκες, οι νέες εκδόσεις Active προσφέρουν επίσης χαρακτηριστικές επενδύσεις εσωτερικού και προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και υποστήριξης του οδηγού διατηρώντας παράλληλα την πρακτικότητα και την ευελιξία που αποτελούν σήμα κατατεθέν της σειράς Connect.

 
Διαθέσιμο σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, το ευρύχωρο Tourneo Connect Active μπορεί να μεταφέρει επιβάτες και όλο τον σπορ εξοπλισμό τους με στυλ και άνεση, για αποδράσεις στην ύπαιθρο ή για πιο μακρινά ταξίδια με τους φίλους ή την οικογένεια. Για επαγγελματική ή και για προσωπική χρήση, το Transit Connect Active αποπνέει κομψότητα και στυλ που προσδίδουν κύρος στον επαγγελματία, ενώ παράλληλα διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία για τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου.

 
«Τα Active μοντέλα μας απολαμβάνουν υψηλή δημοτικότητα μεταξύ των οδηγών που αγαπούν τις off-road αποδράσεις, αλλά παράλληλα ενδιαφέρονται για το στυλ» δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford Ευρώπης. «Ανεξάρτητα εάν προορίζονται για δουλειά ή για διασκέδαση, τα νέα μοντέλα Tourneo και Transit Connect Active έχουν την ευελιξία και τις ικανότητες να υποστηρίξουν τους πελάτες που έλκονται από τη μαγεία της περιπέτειας.»   

 
Τα Tourneo Connect Active και Transit Connect Active έρχονται να πλαισιώσουν το οκταθέσιο Tourneo Custom Active και το βαν Transit Custom Active που λανσαρίστηκαν τον περασμένο μήνα, τα οποία ομοίως διαθέτουν στυλ εμπνευσμένο από SUV μοντέλα, ευέλικτο εσωτερικό και προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD). Επιπλέον, η Ford προσφέρει στην Ευρώπη εκδόσεις Active και για τα δημοφιλή επιβατικά μοντέλα Focus και Fiesta.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή