H πρωτότυπη και πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E 1400

H πρωτότυπη και πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E 1400

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Δ.Τ.

Αποστολή εξετελέσθη: η Ford παρουσιάζει την Mustang Mach-E 1400, έναν πλήρως ηλεκτρικό «πύραυλο δρόμου» όπως την αποκαλεί, που αποκαλύπτει τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης στον τομέα των επιδόσεων, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε μία σταγόνα καυσίμου. Ακολουθώντας τα χνάρια της πλήρως ηλεκτρικής Mustang Cobra Jet 1400 με τους 1400 ίππους (1.419 PS), αυτή η μοναδική Mustang Mach-E με τους επτά ηλεκτροκινητήρες και την υψηλή κάθετη δύναμη που μπορεί να αναπτύξει είναι έτοιμη για την πίστα, για dragster ή για αγωνιστικές εκδηλώσεις τύπου Gymkhana.

 
Παρακολουθήστε το βίντεο και απολαύστε το ηλεκτρικό πρωτότυπο σε στιγμές δράσης.

Έχοντας εξελιχθεί σε συνεργασία με την RTR, το πρωτότυπο είναι βασισμένο στην Mustang Mach-E GT στοχεύοντας σε μέγιστη απόδοση 1.400 ίππων (1,419 PS). Το πλαίσιο και το σύστημα κίνησης της Mustang Mach-E 1400 συνεργάζονται ιδανικά εξασφαλίζοντας μέσα από πολλά και διαφορετικά set-up δυνατότητες που δεν συναντά κανείς σήμερα σε άλλα οχήματα.
 
«Τώρα είναι η τέλεια εποχή για να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης, να μάθουμε από αυτή και να την εφαρμόσουμε στη γκάμα μας» δήλωσε ο Ron Heiser, chief programme engineer, Mustang Mach-E. «Η Mustang Mach-E θα είναι απολαυστική στην οδήγηση, όσο καμία άλλη Mustang μέχρι τώρα. Απλά, η Mustang Mach-E 1400 ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία, χάρη στις προσπάθειες της Ford Performance και της RTR.»
 
Η Mustang Mach-E 1400 είναι το αποτέλεσμα 10.000 ωρών συνεργασίας της Ford Performance και της RTR έχοντας ως στόχο να ανατρέψει την άποψη των πελατών για τις δυνατότητες ενός ηλεκτρικού οχήματος.
 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή