Η Sarmed Automotive μετονομάστηκε σε Ferst

Η Sarmed Automotive μετονομάστηκε σε Ferst

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Δ.Τ.

H SARMED Automotive, με συστηματική παρουσία στον χώρο των υπηρεσιών logistics οχημάτων από το 1991, λειτουργεί πλέον με νέα εταιρική ταυτότητα. Κάτω από το νέο brand name “FERST” η εταιρία συνεχίζει τη δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία, ενισχύοντας τα στοιχεία της καινοτομίας και της βιωσιμότητας, που αποτελούν βασικούς πυλώνες της εταιρικής της φιλοσοφίας. 
 
 
Η FERST στηρίζει την λειτουργία και την ανάπτυξή της σε 4 πυλώνες. Την προσοχή στον ΠΕΛΑΤΗ, την λειτουργία σαν μία ΟΜΑΔΑ, την συνεχή επιδίωξη για ΒΕΛΤΙΩΣΗ και την δέσμευση για ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ. 
 
Οι υπηρεσίες της FERST καλύπτουν καθετοποιημένα τις ανάγκες των πελατών της τόσο για τα νέα, όσο και για τα μεταχειρισμένα οχήματα. Με διαχείριση τελωνειακών αποθηκών έκτασης άνω των 220.000 τ.μ., αυτοκινητοφόρες νταλίκες νέας γενιάς και εγκαταστάσεις τεχνικών υπηρεσιών λειτουργούσες υπό τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα, η FERST προσφέρει τις αρτιότερες λύσεις στον κλάδο του Automotive Logistics.

 
Οι περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι της FERST διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο πεδίο ευθύνης τους και αποτελούν την κινητήριο δύναμη όλου του οργανισμού. 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή