To ηλεκτρικό Nissan Ariya πάτησε ευρωπαϊκό έδαφος

To ηλεκτρικό Nissan Ariya πάτησε ευρωπαϊκό έδαφος

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικά από τα πρώτα Nissan Ariya που εξήλθαν της γραμμής παραγωγής έφτασαν πρόσφατα στην Ευρώπη, αναμένοντας να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών στη Γηραιά Ηπειρο. 

Με πέντε εκδόσεις του Ariya διαθέσιμες για την Ευρώπη, το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες του υποψήφιου Ευρωπαίου αγοραστή. Το Nissan Ariya θα είναι διαθέσιμο στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Το Ariya είναι το πρώτο ηλεκτρικό coupé crossover της Nissan, προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση και ομαλή, αθόρυβη λειτουργία, καθώς και ένα εσωτερικό με μια φιλόξενη, πολυτελή ατμόσφαιρα. Οι αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης που προσφέρουν χαλάρωση, η προσωποποιημένη φωνητική υποστήριξη και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση στον δρόμο και παρέχουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για τον οδηγό και τους επιβάτες. Και με εκτιμώμενη εμβέλεια έως και 500 χιλιόμετρα (βάσει συνδυασμένου κύκλου WLTP, εκκρεμεί έγκριση τύπου) το Ariya είναι ο ιδανικός σύντροφος στις καθημερινές μετακινήσεις και τα μεγάλα ταξίδια. Είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που αντιπροσωπεύει τη νέα «εξηλεκτρισμένη» εταιρική ταυτότητα της Nissan, ανοίγοντας τον δρόμο προς μια νέα εποχή στην αυτοκίνηση, κατά την οποία η ηλεκτροκίνηση, η βελτιστοποιημένη μορφοποίηση της πλατφόρμας και η τεχνολογία AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) εκτός οχήματος, θα γίνουν στάνταρ.

Κατασκευασμένο σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα EV, το Ariya είναι η απόλυτη έκφραση του Nissan Intelligent Mobility, της στρατηγικής της εταιρείας για την περαιτέρω βελτίωση της ελκυστικότητας των οχημάτων της, όπως και για την επίτευξη του τελικού της στόχου για ένα μέλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χωρίς θανατηφόρα ατυχήματα.

Ενσωματώνοντας τους τρεις βασικούς πυλώνες του Nissan Intelligent Mobility (Intelligent Power, Intelligent Drive και Intelligent Integration), το Ariya συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων με ένα νέο επίπεδο απρόσκοπτης συνδεσιμότητας και αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή