Κάντε το αυτοκίνητο της χρονιάς δικό σας με τα προγράμματα μίσθωσης της Hertz

Κάντε το αυτοκίνητο της χρονιάς δικό σας με τα προγράμματα μίσθωσης της Hertz

Το XC40 είναι ένα αυτοκίνητο που γράφει ιστορία για τη Volvo, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το XC40 είναι ένα αυτοκίνητο που γράφει ιστορία για τη Volvo, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που κατέκτησε τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς, το πρώτο Volvo στην κατηγορία των compact SUV και το αυτοκίνητο που απέδειξε ότι ένα ολοκληρωμένο SUV μπορεί να αισθάνεται την πόλη ως το φυσικό του περιβάλλον, χωρίς να χάσει τίποτα από το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του έξω από αυτήν. Το XC40 αναβάθμισε, με στυλ και ασφάλεια, τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις ενός απαιτητικού κοινού ενώ με την νέα σειρά plug-in hybrid Recharge δείχνει για ακόμη μια φορά το δρόμο προς ένα πιο πράσινο μέλλον στις μετακινήσεις.

Κάντε το αυτοκίνητο της χρονιάς δικό σας με τα προγράμματα μίσθωσης της Hertz-1

Στην Hertz Autohellas, την εταιρεία που έφερε πρώτη την μακροχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα πριν από 30 χρόνια, μπορείτε να μισθώσετε το Volvo XC40 T5 Recharge Inscription Expression από €320/μήνα (πλέον ΦΠΑ) για 4 χρόνια, ποσό που συμπεριλαμβάνει πλήρες πακέτο καλύψεων, συντήρηση αλλά και επισκευή (μηχανική και φανοποιεία), τα τέλη κυκλοφορίας για όλη την περίοδο της μίσθωσης καθώς και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα με προσωρινή αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Κάντε το αυτοκίνητο της χρονιάς δικό σας με τα προγράμματα μίσθωσης της Hertz-2

Hertz Autohellas, προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά και ευέλικτα προγράμματα γύρω από το leasing του αυτοκινήτου, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο ιδιωτών και ελεύθερων επαγγελματιών όσο και κάθε εταιρείας, αναλαμβάνοντας να τους απαλλάξει από κάθε χρονοβόρα διαδικασία σε όλη την διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου leasing.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή