Η Yamaha παρουσίασε νέο Tracer 9 και 9 GT

Η Yamaha παρουσίασε νέο Tracer 9 και 9 GT

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 5 χρόνια παρουσίας το Tracer 9 έρχεται ριζικά ανανεωμένο κάτι που βλέπουμε αρχικά στο μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας, στο σχήμα του ρεζερβουάρ αλλά και στο τελείωμα της ουράς.

Επιθετική σχεδίαση με κρυμμένα φωτιστικά σώματα τύπου LED που παραπέμπουν στο R1 M όσον αφορά το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, ενώ αυτό που παρατηρούμε είναι η ιδιαίτερη σημασία που έχει δεχθεί σχεδιαστικά το μπροστινό τμήμα του Tracer 9 με σκοπό την καλύτερη προστασία του αναβάτη.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 890 κ.εκ πληροί πλέον τις προδιαγραφές euro 5, έχοντας μια αύξηση στην ιπποδύναμη από τα 113 άλογα στα 117 και περίπου 2 κιλά  περισσότερη ροπή.

Το πλαίσιο είναι νέο και παρόλο που είναι ελαφρύτερο από πριν το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας έχει αυξηθεί και έχει φθάσει τα 193 κιλά.

Για πρώτη φορά σε sport touring μοντέλο της Yamaha έχει τοποθετηθεί στο ηλεκτρονικό της οπλοστάσιο μονάδα 6 αξόνων προερχόμενη κατευθείαν από το R1M ενώ στα ηλεκτρονικά της προστίθενται επιπλέον traction control και wheelie control καθώς και 4 riding modes πλέον από τα 3 που είχε το προηγούμενο.

Νέο ψαλίδι, νέες χυτές ελαφρύτερες ζάντες και νέα θέση οδήγησης προστίθενται στα έξτρα στοιχεία του νέου Tracer 9.
Ενώ υπάρχει και νέα TFT οθόνη 3,5 ιντσών.

Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ της απλής έκδοσης με την έκδοση GT είναι ότι η απλή έκδοση είναι πιο αναβαθμισμένη από την προηγούμενη αντίστοιχη.

Η έκδοση GT εκτός των άλλων είναι εφοδιασμένη και με φώτα που στρίβουν αυξάνοντας την φωτεινότητα των στροφών και δίνοντας στον αναβάτη ένα καλύτερο οπτικό πεδίο.

Τα νέα Τracer 9 & 9 GT αναμένονται στην χώρα μας τον Μάρτιο του 21.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή