Δοκιμή Yamaha YXZ 1000R

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι στο πέρασμα των χρόνων οι άνδρες δεν μεγαλώνουν ποτέ και το μόνο που αλλάζει είναι τα παιχνίδια τους και η αξία αυτών!

Με επιδοσεις που θυμίζουν αγωνιστικό αυτοκίνητο και με επιβλητική σχεδίαση που μπορεί κανείς να την καταλάβει μόνο αν βρεθεί δίπλα του, το YXZ 1000 R της Yamaha είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά ή καλύτερα ένα παιχνίδι για όσους θέλουν να μείνουν για πάντα παιδιά.

To YXZ φοράει έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1000 κ.εκ με απόδοση σχεδόν 120 άλογα, σειριακό μηχανικό 5αρι κιβώτιο ταχυτήτων αγωνιστικού τύπου, αμορτισέρ FOX μπροστά πίσω με μεγάλες διαδρομές ανάρτησης που ισοπεδώνουν  τα πάντα στο πέρασμα τους, ψηλά τοποθετημένα ψυγεία για να μην στομώνουν από λάσπη και πέτρες και big horn ελαστικά 29’’ με ζάντες αλουμινίου 14’’.
Το YXZ είναι ετοιμοπόλεμο και προσφέρει έκρηξη ανδρεναλινης σε ότι έδαφος επιλέξετε να κινηθείτε.
Η Yamaha με αυτό το όχημα μπόρεσε να δημιουργήσει την επόμενη γενιά μοντέλων SxS και πραγματικά είναι ότι καλύτερο μπορεί να οδηγήσει κάποιος σε σπορ οχήματα ATV.

Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να το ευχαριστηθεί είναι «αγωνιστικά χέρια» και όρεξη να πηγαίνει με το πλάι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή