Αυτοκίνητο όταν το θες, όποτε το θες, μόνο με μια συνδρομή

Αυτοκίνητο όταν το θες, όποτε το θες, μόνο με μια συνδρομή

Με το Switch by Avis μπορείς να έχεις πρόσβαση γρήγορα σε ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και να χρησιμοποιείς καθημερινά ένα από αυτά, για όσο το χρειαστείς.

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Avis φέρνει πρώτη τη νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου, η οποία ονομάζεται Switch by Avis και είναι διαθέσιμη τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες που αναζητούν οικονομικές λύσεις μετακίνησης, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

ΔΕΝ είναι leasing

ΔΕΝ είναι ενοικίαση αυτοκινήτου

ΔΕΝ είναι αγορά αυτοκινήτου

Ωστόσο, με το Switch by Avis μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και να αποκτήσεις ένα από αυτά γρήγορα και για όσο το χρειαστείς.

Ποιο είναι το κέρδος του Switch by Avis;

Το προνόμιο της σταθερότητας. O συνδρομητής θα μπορεί να κάνει κράτηση με σταθερή τιμή και εγγυημένη διαθεσιμότητα της κατηγορίας που έχει επιλέξει όλο το χρόνο της συνδρομής του. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνδρομής, ο ενδιαφερόμενος έχει την ευελιξία να κάνει… “Switch” σε άλλη κατηγορία αυτοκίνητου, ακόμα και σε μεγαλύτερη!

Το σημαντικότερο; Δεν υπάρχουν έκτακτα έξοδα!

Διάρκεια συνδρομής

Η διάρκεια της συνδρομής είναι ένα έτος και η κράτηση αυτοκινήτου μπορεί να είναι από 1 μήνα έως και 1 έτος. Φυσικά, μετά το έτος, εάν επιθυμείς συνεχίζεις τη συνδρομή σου.

Ποια είναι τα βήματα για να έχεις στα χέρια σου το αυτοκίνητο

1-Ο χρήστης συμπληρώνει τα στοιχεία του για να αποθηκευτούν στο προφίλ του και να μπορεί εύκολα και γρήγορα να κάνει κράτηση αυτοκινήτου.

2-Κατά τη διαδικασία εγγραφής, θα χρειαστεί να προσθέσει ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και κάρτα πληρωμής που θα χρησιμοποιηθεί μόνο όταν κάνει την κράτηση του.

3-Αμέσως μετά ο νέος συνδρομητής μπορεί να επιλέξει την κατηγορία αυτοκινήτου, την περίοδο που χρειάζεσαι το αυτοκίνητο και να κάνει κράτηση online.

4-Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και ο συνδρομητής μπορεί να το παραλάβει από το σταθμό Avis που έχει επιλέξει.

Διάλεξε τη Switch κατηγορία σου

City & City Auto: Ιδανική επιλογή για όποιον χρειάζεται αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Economy: Χαμηλή κατανάλωση σε καύσιμο και άνεση στις μετακινήσεις.

Family: Άνετοι χώροι και πλούσιος εξοπλισμός. Ότι χρειάζεται μια οικογένεια για τις μετακινήσεις της εντός και εκτός πόλης.

Premium: High End τεχνολογία, πλούσιος εξοπλισμός, άνετη οδήγηση από γνωστούς κατασκευαστές.

Ποια είναι τα προνόμια του Switch by Avis;

Τα προνόμια του Switch by Avis είναι πολλά. Φυσικά εάν κάποιος συνδρομητής επιθυμεί επιπλέον κάλυψη και άνεση μπορεί να επιλέξει – με χαμηλό κόστος – κάποιο από τα δύο διαθέσιμα πακέτα επιπλέον προνομίων, Plus Pack ή Full Pack.

-Γρήγορη Εγγραφή – Είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά την περίοδο λανσαρίσματος της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας.

-Μικτή Ασφάλεια

-Service Αυτοκινήτου

-Οδική Βοήθεια

-Δυνατότητα Upgrade Κατηγορίας

-Δυνατότητα Αλλαγής Μοντέλου οχήματος

-Δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του συνδρομητή

-Δωρεάν επιπλέον οδηγός

Φτιάξε λοιπόν σε λίγα λεπτά τον λογαριασμό σου και όποτε χρειαστείς αυτοκίνητο, μέσω του Switch by Avis θα μπορείς να το έχεις άμεσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή