Crossland, τo νέο «πρόσωπο» της Opel

Crossland, τo νέο «πρόσωπο» της Opel

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To νέο Opel Crossland είναι το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί το νέο «πρόσωπο-ταυτότητα» της μάρκας, όπως και το νέο Opel Mokka. Το Crossland απαλλάσσεται από το γράμμα «X» στο όνομά του, ενώ έχουν εξελιχθεί περαιτέρω το πλαίσιο και το σύστημα διεύθυνσης. Ακόμα, προστέθηκαν μία σπορ έκδοση GS Line και το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip.

Ενσωματώνοντας σχεδιαστικά τη μάσκα και τους προβολείς, το Opel Vizor του νέου Crossland αγκαλιάζει ως ενιαίο στοιχείο όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Το θρυλικό έμβλημα του κεραυνού της Opel κυριαρχεί στο κέντρο. Το Opel Vizor θα γίνει σήμα κατατεθέν όλων των μοντέλων Opel κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020, φιλοδοξώντας να συγκεντρώνει ακόμα περισσότερες κορυφαίες τεχνολογίες. Στο πίσω τμήμα, νέα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα αναδεικνύουν το κλασικό μοτίβο «φτερού» της Opel, ενώ η πολύ γυαλιστερή μαύρη πίσω πόρτα (που διατίθεται σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή) δείχνει το αυτοκίνητο φαρδύτερο και ισχυρότερο.

Νέες είναι και οι εμπρός και πίσω ποδιές (βαμμένες ασημί στη έκδοση Ultimate), τα εμπρός φώτα ομίχλης LED (με χρωμιωμένο διάκοσμο στις εκδόσεις Ultimate και Elegance), ενώ διατίθεται με νέα γκάμα ζαντών αλουμινίου 16 και 17 ιντσών. Για τους λάτρεις του σπορ στυλ υπάρχει η έκδοση GS Line. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να μετακινηθούν αυξάνοντας τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από 410 σε 520 λίτρα, ενώ με την πλήρη αναδίπλωσή τους ο χώρος αποσκευών αυξάνεται στα 1.255 λίτρα.

Οι αγοραστές του νέου Crossland μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου με το IntelliGrip. Αυτό το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, που παρέχει βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες, περιλαμβάνει πέντε προγράμματα: normal/on-road, snow (χιόνι), mud (λάσπη), sand (άμμος) και ESP off.

Διατίθεται με κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων (από 83 έως 130 ίππους) και πετρελαίου 1,5 λίτρων (110 και 120 ίππων), που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή