Νέα Yamaha NMAX και DELIGHT

Το ΝΜΑΧ απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος ηλικιακά από 20 έως 45 χρόνων και βέβαια σε κάθε φύλλο.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω COVID και lockdown βρεθήκαμε στην πιο γοητευτική πόλη της Ιταλίας την Φλωρεντία, για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση των νέων Yamaha NMAX & DELIGHT.

Τα δυο μικρά εύχρηστα καθημερινά σκούτερ μετακινησης της Yamaha ανανεώθηκαν και μεις τα οδηγήσαμε μέσα στα στενά σοκάκια και στις πανέμορφες πλατείες της μαγευτικής Φλωρεντίας.

Το NMAX είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της Yamaha στην κατηγορία Urban Mobility, με περισσότερα από 700.000 NMAX να έχουν πουληθεί στον κόσμο, ενώ η κατηγορία αυτή μαζί με τα υπόλοιπα σκούτερ (tricity και delight) κατέχει το 60% των πωλήσεων στα scooter της Yamaha!

Φανταστείτε λοιπόν ποσο σημαντικό μοντέλο είναι για την Ιαπωνική εταιρία.

Το ΝΜΑΧ απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος ηλικιακά από 20 έως 45 χρόνων και βέβαια σε κάθε φύλλο.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο ΝΜΑΧ για το 2021 βρίσκεται στον Blue Core κινητήρα (euro5) ο οποίος έρχεται πια με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων προσφέροντας  αυξημένη ισχύ (12,2 hp), μεγαλύτερη αυτονομία και ακόμα χαμηλότερη  κατανάλωση αλλά και τεχνολογια αιχμής!

Έχουμε λοιπόν, νέο πλαίσιο, νέα σχεδίαση, traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης, σύστημα start and stop, φώτα LED καθώς και συνδεσιμότητα με smartphone.

Το νέο ΝΜΑΧ έρχεται πολλά υποσχόμενο!

Από την άλλη το Delight είναι ένα μικρό σκούτερ με όμορφη σχεδίαση, τεράστιο χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα, με κατανάλωση  κάτω από 2 λίτρα, ελαφρύ (105 κιλά) και πολύ οικονομικό στην απόκτηση του, απευθύνεται σε νεαρούς αναβάτες και κυρίως γυναικείο κοινό θέλοντας να λύσει το πρόβλημα μετακίνησης με στυλ και άποψη!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή