Europ Assistance Greece: 30 χρόνια στην Ελλάδα με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο

Europ Assistance Greece: 30 χρόνια στην Ελλάδα με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο

4' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλύτερο στοίχημα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο εν μέσω πανδημίας, είναι να καταφέρουν να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο συναλλαγών τους με τους συνεργάτες τους και το σημαντικότερο να παραμείνουν σταθερές στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η Europ Assistance Greece, θυγατρική του ομίλου Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτη στις ασφαλιστικές υπηρεσίες Παροχής Βοήθειας στον κλάδο Αυτοκινήτου, Ταξιδιού και Υγείας κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο στην παροχή των υπηρεσιών της, αξιοποιώντας την τεχνολογία και δημιουργώντας νέα κανάλια επικοινωνίας.

Μπορεί το 2020 να ήταν ένα έτος επεισοδιακό εξαιτίας της πανδημίας και ο αρνητικός αντίκτυπος της να επηρέασε σχεδόν τα πάντα, ωστόσο η Europ Assistance Greece, όχι μόνο κατάφερε να το ολοκληρώσει με ενισχυμένη κερδοφορία, αλλά προχώρησε και σε επενδύσεις η αξία των οποίων ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ, ενισχύοντας το στόλο της και διευρύνοντας τις υπηρεσίες της, με στόχο πάντα την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Η συγκεκριμένη επένδυση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Ελλάδα.

Europ Assistance Greece: 30 χρόνια στην Ελλάδα με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο-1

Στον κλάδο του αυτοκίνητου η εταιρεία έχει ήδη μια εξαιρετική πορεία και συνεχίζει να πρωτοπορεί εισάγοντας νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η Europ Assistance Greece αύξησε τον στόλο της με καινούργια φορτηγά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6, εξοπλισμένα με σύγχρονες πλατφόρμες αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας, νέες μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού και κινητά συνεργεία με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με στόχο την όσο πιο άμεση και αξιόπιστη επέμβαση σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Αναδιοργάνωση στόλου με νέα υπερσύγχρονα οχήματα

Τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα της εταιρείας, είναι σε θέση να προσφέρουν on the spot αποκατάσταση βλάβης σε ποσοστό 50%, αυξάνοντας κατακόρυφα την ικανοποίηση των πελατών, ενώ τα νέα οχήματα heavy duty 4×4 έχουν φέρει κυριολεκτικά επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παρέχει η εταιρεία τις υπηρεσίες της στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, σε υπόγεια και σε ολισθηρά εδάφη, όπου τα συγκεκριμένα οχήματα διευρύνουν τις δυνατότητες επέμβασης και δικαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της Europ Assistance Greece για ανανέωση του στόλου, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα οχήματα του Κλάδου.

Pick Up & Drop

Το 2021 ξεκίνησε με μία ακόμα καινοτομία, με την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ανέπαφης παραλαβής και παράδοσης οχήματος Pick Up & Drop. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη και βασίζεται σε πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία χρήστη με ειδικές digital εφαρμογές και προσωπικό που ανταποκρίνεται στα πιο αυστηρά standards υγιεινής και ασφάλειας.

Europ Assistance Greece: 30 χρόνια στην Ελλάδα με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο-2

Τηλεϊατρική

Ανταποκρινόμενη άμεσα στις νέες συνθήκες, και με σύμμαχους την τεχνολογική της υποδομή, το εξειδικευμένο προσωπικό, τη διεθνή τεχνογνωσία και το omni channel Contact Center της, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθημερινά, η Europ Assistance Greece δραστηριοποιήθηκε στις ανέπαφες υπηρεσίες βοήθειας . Με την εισαγωγή κατ’ οίκον υπηρεσιών εξέτασης και υγειονομικής φροντίδας, η Europ Assistance Greece έκανε ήδη από τα τέλη του 2020 τα πρώτα βήματα στον κλάδο Υπηρεσιών ανάγκης Υγείας, προετοιμάζοντας το έδαφος για την τηλεϊατρική και εξειδικευμένες υπηρεσίες ιατρικής ανάγκης από απόσταση. H εταιρεία παρέχει καθημερινά ιατρική βοήθεια με COVID tests κατ’ οίκον με τη δική της υποδομή ασθενοφόρων ενώ μέσω της τηλεϊατρικής θα προσφέρει άμεση επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό, άμεση διάγνωση και συνταγογράφηση σε κάθε ηλικιακή ομάδα που χρειάζεται ιατρική συμβουλή. Το πρόγραμμα telemedicine με ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων, σε απόλυτα ασφαλές τεχνολογικά περιβάλλον και σε 24ωρη βάση με προσιτό κόστος, είναι ήδη στα τελικά στάδια υλοποίησης και αναμένεται να είναι διαθέσιμο εντός του 1ου εξαμήνου του τρέχοντος έτους. Μέσα από το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα ο πελάτης θα μπορεί πραγματοποιεί τηλεδιασκέψεις με ιατρούς 4 ειδικοτήτων το έτος και να έχει μία αρχική διάγνωση (ολοκληρωμένη διαδικασία triage) από απόσταση μέσω της καταγραφής συμπτωμάτων και καταγραφής ζωτικών σημείων ενδείξεων. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα υγειονομικής μεταφοράς με ίδια μέσα (ασθενοφόρα) με πλήρη εξοπλισμό και έμπειρο-εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ η εξυπηρέτηση είναι άμεση μέσω omnichannel Συντονιστικού Κέντρου.

Europ Assistance Greece: 30 χρόνια στην Ελλάδα με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο-3

Home Assistance

Τα big data και η αξιοποίησή τους στην νέα εποχή 5G ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Με τη σωστή υποδομή, τα απαραίτητα εργαλεία και τα πρωτοποριακά προγράμματα, η Europ Assistance Greece διευρύνει την παροχή υπηρεσιών επείγουσας τεχνικής βοήθειας στο Σπίτι και την Επιχείρηση, εκμεταλλευόμενη τις συνεργασίες της με εξειδικευμένα δίκτυα τεχνικών και χαράσσοντας την επόμενη μέρα του έξυπνου σπιτιού / επιχείρησης (μέσω του IoT) σήμερα. Οι τεχνικοί των συνηθέστερων ειδικοτήτων θα ενεργοποιούνται άμεσα για Επείγον Περιστατικό, δηλαδή για ζημιά για την οποία υφίσταται άμεση ανάγκη αποκατάστασής της.

Travel Assistance

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ομίλου και τις υποδομές της, η Europ Assistance Greece, υλοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα κάλυψης Covid-19 και άλλες ανάγκες στα μέτρα των τουριστικών παρόχων, αεροπορικών εταιρειών κλπ, προσφέροντας κάλυψη σε περίπτωση ακύρωσης μια κράτησης ή ενός ταξιδιού, στα έξοδα εξετάσεων και μετακινήσεων.

Το όραμα της Europ Assistance στην Ελλάδα είναι να καθιερωθεί ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον τομέα παροχής τόσο της οδικής όσο και της ιατρικής βοήθειας, αλλά και να αναπτύξει ένα εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του ασφαλισμένου πολίτη. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας η Europ Assistance σχεδιάζει και επεκτείνει τις υπηρεσίες φροντίδας και παροχών βοήθειας στους τομείς που αφορούν στο Ταξίδι, το Αυτοκίνητο, την Υγεία, την Οικογένεια και το Σπίτι.

Στην Europ Assistance η Καινοτομία και η Βελτιστοποίηση Διαδικασιών και Δεικτών Παρακολούθησης, έχουν πάντα κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο, κάτι που τα τελευταία 30 χρόνια η εταιρεία το αποδεικνύει έμπρακτα, με την καθημερινή της αφοσίωση στον πελάτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή