Η εκπληκτική εμπειρία κατοχής ενός Lexus

Η εκπληκτική εμπειρία κατοχής ενός Lexus

Η απόκτηση ενός Lexus δεν είναι απλά ακόμα μια αγορά αυτοκινήτου, αλλά μια αίσθητή αναβάθμιση της καθημερινότητας για τον ιδιοκτήτη και μια δέσμευση από την εταιρεία για την πλήρως εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας υποψήφιος ιδιοκτήτης ενός Lexus αναζητά το αυτοκίνητο που θα τον κάνει να νιώθει μοναδικός, ενώ -παράλληλα- να αναβλύζει άφθονη πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία. Η Ιαπωνική Luxury μάρκα έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό και να κερδίσει την καρδιά του ιδιοκτήτη του.

Η εκπληκτική εμπειρία κατοχής ενός Lexus-1

“Πάνω από 16 χρόνια, η Lexus εξελίσσει ηλεκτρικά/εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα (με περισσότερες από 2.000.000 πωλήσεις) και αυτό είναι που την κάνει ηγέτη της τεχνολογίας.”

Η επιλογή που έχει να κάνει όμως ο υποψήφιος πελάτης από την γκάμα Lexus Electrified είναι ανάμεσα από ένα Hybrid Electric, ένα Plug-in Hybrid και ένα All Electric μοντέλο, τα οποία φέρουν κοινό παρονομαστή το… ρεύμα, αλλά ταυτόχρονα υπογράφουν τη μοναδική εγγύηση των 11 ετών για την μπαταρία τους. Το αμιγώς ηλεκτρικό UX 300e δε, περιλαμβάνει εκτεταμένη εγγυήση μπαταρίας EV 1.000.000 χλμ.! Αυτή η σιγουριά που παρέχει η Lexus επιστρέφει στον πελάτη, μιας και η αξία του αυτοκινήτου παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και μετά την αγορά. H κατοχή ενός οποιουδήποτε Lexus συνοδεύεται ακόμη από 6ετή Οδική Βοήθεια σε όλη την Ευρώπη, αλλά και 6ετή Εγγύηση δημιουργώντας ένα απαράμιλλο Peace of Mind για τους ιδιοκτήτες της.

Η εκπληκτική εμπειρία κατοχής ενός Lexus-2

Μόλις ο κάτοχος ενός Lexus καθίσει πίσω από το τιμόνι, αφενός η αίσθηση της πολυτέλειας αγκαλιάζει το σώμα του, αφετέρου υπάρχει πάντα μια ειδική ομάδα καταρτισμένων τεχνικών και μηχανικών που προσφέρουν ανώτατα επίπεδα εξυπηρέτησης και ενεργούν σύμφωνα με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του ιδιοκτήτη.

Η κορυφαία εργονομία, η ανθρωποκεντρική και ταυτόχρονα αρχοντική θέση, χαρίζει στον οδηγό μια μοναδική εμπειρία συμβίωσης με το Lexus του. Απέρριτες επιφάνειες και premium υλικά, δένουν αρμονικά μέσα σε μια καμπίνα, όπου προσφέρει στους επιβάτες μια ουτοπική ατμόσφαιρα. Αυτό είναι εφικτό, χάρη στο μοναδικό σύστημα Climate Concierge με 2-3 ζώνες κλιματισμού, στο S-Flow ιονισμό αέρα Nanoe, στον αισθητήρα υγρασίας Shitudo, καθώς και στο αυτόματο αρωματισμό χώρου. Ακόμα, η πολυτελής μάρκα προσθέτει ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, τις οποίες συναντάμε σε ολόκληρο τον διάκοσμο των μοντέλων της φίρμας και είναι εμπνευσμένες από την Αρχαία Ιαπωνία (ανάγλυφα στο ταμπλό Washi, διακοσμητικά ένθετα από κρύσταλλα Kiriko, τη ραφή της ταπετσαρίας τύπου Sashiko κ.ά.).

Γι’ αυτό και ακόμα και εάν κάποιος είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις μετακινήσεις, ειδική ομάδα παραλαμβάνει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη από το σπίτι του, ώστε να γίνει το προγραμματισμένο service. Έπειτα απολυμαίνεται και επιστρέφει πάλι στη βάση του. Η παρουσίαση εξ αποστάσεως ψηφιακά και το Test Drive στο χώρο σας είναι μερικές ακόμα από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει η Lexus. Εάν όμως κανείς επιθυμήσει την αυθεντική εμπειρία Ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi αλλά και ένα εξηλεκτρισμένο Test Drive δεν έχει παρά να κάνει μια στάση στο δαχτυλίδι της Λ. Κηφισίας στη συμβολή της με την Αττική οδό.

Η εκπληκτική εμπειρία κατοχής ενός Lexus-3

Ακόμα ένα στοιχείο που αιχμαλωτίζει τα αισθήματα του ιδιοκτήτη είναι η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια. Τα πάντα έχουν κατασκευαστεί στο… χέρι και από ειδικούς αριστοτεχνίτες με την ονομασία Takumi. Οι Takumi δεν σταματούν πουθενά μέχρι να πετύχουν την ακρίβεια και την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Ο καθένας διαθέτει τουλάχιστον 25 χρόνια εμπειρίας και ειδικεύεται σε διαφορετικό τομέα με πάθος και προσήλωση. Από τους 7.700 εργαζόμενους στο εργοστάσιο Miyata Lexus στο Kyushu, μόλις 19 έχουν τον τίτλο Takumi.

Η εκπληκτική εμπειρία κατοχής ενός Lexus-4

Πώς λοιπόν να μην νιώθει κανείς μέσα σε ένα Lexus… μοναδικός;

Η λεπτομέρεια στις ραφές και η υψηλή σχεδίαση έρχεται άμεσα σε επαφή με τρεις από τις πέντε αισθήσεις του ανθρώπου. ιδικά όμως για την περίπτωση της ακοή, η απουσία θορύβων και η μοναδική ησυχία εσωτερικά και εξωτερικά του κάθε Lexus οφείλεται στην ηλεκτροκίνηση, αλλά και τις ειδικές μελέτες και υλικά που έχουν αναπτυχθεί για αυτόν τον σκοπό. Σε συνδυασμό με την ειδικά ανά αμάξωμα ανάπτυξη ηχοσυστημάτων 13-14 ηχείων Mark Levinson, η ακουστική εμπειρία απογειώνεται στο εσωτερικό, απολαμβάνοντας κρυστάλλινο ήχο. Βρεθείτε λοιπόν πίσω από το τιμόνι ενός Lexus για λίγα δευτερόλεπτα μέσω του βίντεο και αφεθείτε στην πολυτέλεια και την άνεση που πηγάζει από το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή