Η μεγαλύτερη «Αυτοκίνηση» των τελευταίων 15 ετών

Η μεγαλύτερη «Αυτοκίνηση» των τελευταίων 15 ετών

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Αυτοκίνηση 2021» έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα των έως τώρα εκθέσεων και δράσεων γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου. Ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και με περισσότερες νέες πρεμιέρες από ποτέ, επιστρέφει δυναμικά και θα υποδεχθεί το κοινό στον φιλόξενο χώρο του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση που χαίρει της καθολικής αποδοχής των εισαγωγέων αντιπροσώπων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε επιπλέον να εκτυλίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, όπως παράλληλα events σε συνεργασία με εταιρείες-κολοσσούς του κλάδου, test drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η «Αυτοκίνηση 2021», η οποία θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους. Η «Αυτοκίνηση 2021» προσδοκά να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά τον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου.

Ιδιαίτερα σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε πως θα φιλοξενήσει χιλιάδες στοχευμένους επισκέπτες. Βασικός στόχος της ομάδας διοργάνωσης της έκθεσης είναι να μας μυήσει στον κόσμο των εξελίξεων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ολιστική προσέγγιση της διευρυμένης θεματικής της μετακίνησης θα είναι ο κορμός της έκθεσης. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών της, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η «Καθημερινή» και ο ΣΚΑΪ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή