ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Νέο Piaggio MyMoover – To scooter του επαγγελματία

Νέο Piaggio MyMoover – To scooter του επαγγελματία

Το νέο Piaggio MyMoover ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα των επαγγελματικών οχημάτων. Πρόκειται για ένα σκούτερ σχεδιασμένο αποκλειστικά για την παράδοση αγαθών με ασφάλεια και χώρους πολλαπλάσιους σε σύγκριση με οποιοδήποτε δίκυκλο κυκλοφορεί σήμερα.

Που πραγματικά διαφέρει όμως το νέο Piaggio MyMoover:

Στην ικανότητα φόρτωσης


Το Piaggio MyMoover εξοπλίζεται με σχάρα στο πίσω τμήμα και κουτί χωρητικότητας 261 λίτρων και βάρος 60 κιλών. Το κουτί ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι και χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συγκράτησης με δύο ελατήρια αερίου, όπως τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων, το οποίο όμως εγγυάται ταυτόχρονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Παράλληλα η μπροστινή σχάρα, έχει ικανότητα φόρτωσης είκοσι επιπλέον κιλών, ενώ η κεντρική τσάντα – διάστασης Α3 – στο εσωτερικό της ποδιάς, μπορεί να μεταφέρει άλλα 5 κιλά εμπορευμάτων

Νέο Piaggio MyMoover – To scooter του επαγγελματία-1

Στο πόσο άνετο και ασφαλές
 είναι
Το MyMoover έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τεράστιο όγκο αγαθών, ταυτόχρονα όμως με μεγάλη ασφάλεια και άνεση. Αυτό επιβεβαιώνεται από την ισχύ του συστήματος πέδησης, που κατανέμεται εξίσου στους τρεις τροχούς, την παρουσία χειρόφρενου για την ασφάλιση του οχήματος ακόμη και σε κλίση, χωρίς σταντ, αλλά κυρίως από τον προηγμένο μηχανισμό κλίσης, που σας επιτρέπει να ελιχθείτε με το σκούτερ σε όλες τις συνθήκες.

Νέο Piaggio MyMoover – To scooter του επαγγελματία-2Η κλίση του φορτίου είναι παράλληλη με την κλίση του οχήματος και του αναβάτη, με αποτέλεσμα το όχημα να συμπεριφέρεται σαν κλασικό δίτροχο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η ισορροπία. Το μεγάλο παρμπρίζ, το επίπεδο πάτωμα, το προστατευτικό σχήμα της ποδιάς, η θύρα USB και τα προστατευτικά για τα χέρια του οδηγού ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό και ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

 

Είναι συνεχώς… συνδεδεμένο

Το MyMoover διαθέτει πρόγραμμα ανάγνωσης που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό, είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αναγνώρισης του οδηγού και ταυτόχρονα ο αναβάτης μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος με το κέντρο επιχειρήσεων. Ο εξοπλισμός του οχήματος με το μαύρο κουτί μεταφέρει δεδομένα τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο σε μία κεντρική μονάδα, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ο εντοπισμός διαδρομών και η διαχείριση των προτεραιοτήτων παράδοσης, οι οποίες τελικά επιτρέπουν την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παραδόσεων. Τέλος, το μαύρο κουτί στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα ελέγχου σε περίπτωση ατυχήματος.

Είναι πρακτικό και λειτουργικό και χάρη στους στους τρεις τροχούς του, τον μηχανισμό κλίσης του φορτίου και την απουσία σταντ στάθμευσης, θέτει την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τα άλλα δίτροχα και τρίκυκλα οχήματα στην αγορά. Η εξαιρετική απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα 125 κ.ε. εξασφαλίζει εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ζωηρές επιδόσεις.

Βρείτε περισσότερα για το Piaggio MyMoover εδώ!