Lexus: Γνωρίστε ένα νέο επίπεδο εμπειριών
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
lexus-γνωρίστε-ένα-νέο-επίπεδο-εμπειριών-561600160

Lexus: Γνωρίστε ένα νέο επίπεδο εμπειριών

H μοναδική εμπειρία ενός ιδιοκτήτη Lexus ξεκινά πολύ πριν από την αγορά του οχήματος, στη μακρινή Ιαπωνία, όπου αριστοτεχνικά κατασκευάζονται τα μοντέλα της, στα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο. Εκεί όπου οι Takumi, η ελίτ των δεξιοτεχνών, που περνούν τουλάχιστον 25 χρόνια για να κατακτήσουν την απόλυτη τελειότητα, παντρεύουν παραδοσιακές τέχνες και σύγχρονες τεχνολογίες για να διασφαλίσουν ότι 30.000 διαφορετικά εξαρτήματα έχουν τοποθετηθεί με απόλυτη ακρίβεια, συνθέτοντας το απόλυτο αυτοκίνητο: αυτό που θα συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση, την πολυτέλεια, την ασφάλεια, την άνεση, την οικολογική ευαισθησία, την ύψιστη ποιότητα κατασκευής και την απόλαυση για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του. 

Lexus: Γνωρίστε ένα νέο επίπεδο εμπειριών-1

Η υπεροχή στον εξηλεκτρισμό, κλειδί για την επιλογή νέου πολυτελούς αυτοκινήτου

Μέρος της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει ένα όχημα Lexus είναι και η έρευνα αγοράς που θα κάνει ο ενδιαφερόμενος για να επιλέξει το νέο του αυτοκίνητο. Τα σημεία υπεροχής της Lexus είναι τόσα, που πραγματικά σου καλλιεργούν την προσμονή όχι απλά να το οδηγήσεις, αλλά να το ζήσεις. Η Lexus, διαθέτοντας τεχνογνωσία 16 ετών στα Εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα με περισσότερες από 2.000.000 πωλήσεις, ηγείται της νέας τεχνολογικής εποχής, προσφέροντας τους κορυφαίους τύπους Ηλεκτροκίνησης: Hybrid Electric, Plug-In Hybrid και All Electric, μια μοναδική 100% εξηλεκτρισμένη σειρά που προσφέρει όλους τους διαθέσιμους τύπους ηλεκτροκίνησης, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό που κατασκευάζει κυρίως συμβατικά και ήπια υβριδικά. Το επίπεδο τεχνογνωσίας είναι τέτοιο, που η σειρά Lexus Electified εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία της μπαταρίας όλης της σειράς για 11 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του νέου All Electric UX 300e (στο 70% της χωρητικότητας της), προσφέροντας στον πελάτη την βέλτιστη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου στην αγορά.

 

Lexus: Γνωρίστε ένα νέο επίπεδο εμπειριών-2

Η ασφάλεια στο επίκεντρο κάθε Lexus

Φανταστείτε το αυτοκίνητο σας να είχε αισθήσεις, όπως οι δικές σας, αλλά ακόμα πιο ισχυρές. Με το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+ αυτό γίνεται πραγματικότητα σε κάθε μοντέλο και έκδοση Lexus, αφού περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργεί διαισθητικά και έξυπνα προάγοντας την ανθρώπινη αντίληψη για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να οδηγήσετε με αυτοπεποίθηση. Τα οχήματα της Lexus «βλέπουν» αρκετά βήματα μπροστά, αποτρέποντας τις προσκρούσεις και προστατεύοντας εσάς, τους επιβάτες σας και τους πεζούς, ωστόσο, εσείς έχετε τον έλεγχο. Μεταξύ άλλων, η Αποφυγή Πρόσκρουσης σε κάθε Lexus ανιχνεύει ακόμα και πεζούς και ποδηλάτες. Η παρέκκλιση από τη λωρίδα συνοδεύεται από την επαναφορά στο κέντρο αυτής, ενώ το προσαρμοζόμενο Cruise Control παντός φάσματος, κάνει ακόμα πιο εύκολη την οδηγική εμπειρία είτε σε αστική βόλτα είτε σε διαδρομή στον αυτοκινητόδρομο. Τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιούνται και προσφέρουν βοήθεια μόνο όταν χρειάζεται. Τον υπόλοιπο καιρό, είναι διακριτικά αλλά σε ετοιμότητα, για να σας κρατούν ασφαλείς και να προάγουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

Lexus: Γνωρίστε ένα νέο επίπεδο εμπειριών-3

Μοναδική εμπειρία για όλους τους επιβάτες

Η δυνατότητα εξατομίκευσης του αυτοκινήτου σύμφωνα με τα ζητούμενα και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη αποτελεί ένα ακόμα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εμπειρίας Lexus. O τύπος ηλεκτροκίνησης, τα συστήματα συνδεσιμότητας, ψυχαγωγίας, άνεσης και κλιματισμού, αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο νέο έχει να προσφέρει η τεχνολογία. Θα εντυπωσιαστείτε από την ακαταμάχητη γκάμα χρωμάτων που εφαρμόζονται με πολύπλοκες τεχνικές βαφής, τους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους, όπου δεσπόζουν οι δερμάτινες ταπετσαρίες που ράβονται στο χέρι από τεχνίτες που αποφοιτούν από το πρόγραμμα κατάρτισης δέκα βημάτων της ραφής dojo (όρος που κανονικά χρησιμοποιείται στις σχολές πολεμικών τεχνών), και τις τέλειες ξύλινες επενδύσεις, που κατασκευάζονται με τις πρώτες ύλες και τις τεχνικές των ξυλουργών των πιάνων Yamaha. Ενώ πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων προβάλλουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους, το πώς δηλαδή όλα σχεδιάζονται και φτιάχνονται με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και με σκοπό την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία του, για τη Lexus αυτό αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία και την πιο αδιαπραγμάτευτη αρχή. 

Όταν οδηγείτε, όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Με ένα απλό άγγιγμα στο ταμπλό, μπορείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε το περιβάλλον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Θέλετε να ακούσετε μουσική; Η συνεργασία της Lexus με τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της Mark Levinson® εξασφαλίζει ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι βαθμονομημένο με ακρίβεια για βέλτιστη ακουστική. Στο σύστημα Harman Clari-Fi®, μια σειρά από προ-κωδικοποιημένους αλγόριθμους αναλύει τα ηχητικά σήματα σε πραγματικό χρόνο, αντικαθιστώντας τυχόν χαμένες χροιές στα ψηφιακά συμπιεσμένα κομμάτια για εξαιρετικά ικανοποιητική ποιότητα αναπαραγωγής. 

Άλλος ένας τομέας όπου η Lexus έχει κάνει άλματα, είναι αυτός του κλιματισμού. Η εξελιγμένη τεχνολογία Nanoe® δεν καθαρίζει απλά τον αέρα, αλλά και επιτυγχάνει την ιδανική περιεκτικότητα σε υγρασία. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα που ξηραίνουν το δέρμα και τα μάτια, εξασφαλίζει ότι όταν φτάσετε στον προορισμό σας θα νιώθετε ξεκούραστοι.

Η εκπληκτική εμπειρία ενός υποψήφιου ιδιοκτήτη Lexus στην Ελλάδα οπωσδήποτε «περνά» και από την πολυτελή νέα έκθεσή της στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, η οποία δε μοιάζει με καμία άλλη έκθεση αυτοκινήτου που τυχόν έχετε επισκεφθεί. Περισσότερο είναι ένα σοφιστικέ, μοντέρνο lounge εκπληκτικής καλαισθησίας και ιαπωνικών επιρροών, με μίνιμαλ έπιπλα, φρέσκες ορχιδέες που ανανεώνονται καθημερινά και, πάνω απ΄όλα, το μοναδικό πνεύμα της ιαπωνικής φιλοξενίας, Omotenashi, που σημαίνει ότι η εξυπηρέτηση πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς και δεν κρύβει κανένα μυστικό, καμία δεύτερη σκέψη ή προσποίηση. Θα το διαπιστώσετε αυτό καθώς ο εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων της Lexus θα σας παρουσιάζει σε tablet ή σε video-wall το μελλοντικό σας αυτοκίνητο και θα σας βοηθά να το συνδημιουργήσετε με τη Lexus, ακριβώς όπως το ονειρεύεστε. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα πριβέ συναντήσεων με πελάτες σε ειδικό χώρο, αλλά και η αναβάθμιση της όλης εμπειρίας σε οικογενειακή έξοδο: η έκθεση της Lexus διαθέτει και έναν θαυμάσιο παιδότοπο! 

Η εκπληκτική εμπειρία ενός ιδιοκτήτη Lexus δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όλο το σύστημα πώλησης και after-sales εξυπηρέτησης της εταιρείας, ανεβάζει τον πήχη για ολόκληρη την αγορά: εγγυήσεις και υπερεγγυήσεις, οδική βοήθεια, απομακρυσμένες υπηρεσίες όπως η δυνατότητα test drive από το χώρο σας, απρόσκοπτα service, τελετουργία παράδοσης του νέου σας αυτοκινήτου και πολλές εκπλήξεις που θα ήταν κρίμα να αποκαλύψουμε εδώ, θα δικαιώσουν την επιλογή σας και θα σας κάνουν να αγαπήσετε την ιδέα της αυτοκίνησης περισσότερο από ποτέ. Δεν θα είναι δύσκολο, άλλωστε, καθώς η Lexus εγγυάται τη βελτίωση της καθημερινότητας τόσο του οδηγού όσο και των συνεπιβατών του.

Κλείστε ένα ραντεβού για test drive και ζήστε την εκπληκτική εμπειρία Lexus!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή