Range Rover: Μία λαμπερή ιστορία

Λέγεται πως οι σημαντικοί άνθρωποι χαράζουν μόνοι το δρόμο τους, για να τους ακολουθήσουν αργότερα και οι άλλοι. Φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και με κάποια αυτοκίνητα, όπως το Range Rover

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λέγεται πως οι σημαντικοί άνθρωποι χαράζουν μόνοι το δρόμο τους, για να τους ακολουθήσουν αργότερα και οι άλλοι. Φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και με κάποια αυτοκίνητα, όπως το Range Rover.

Η «δεύτερη επανάσταση» στην τετρακίνηση που προερχόταν από τη βρετανική εταιρεία (η πρώτη, όπως είναι γνωστό, συντελέστηκε το 1948 στην έκθεση του Άμστερνταμ με το Land Rover) παρουσιάστηκε στον κόσμο της Αυτοκίνησης τον Ιούνιο του 1970.

Οι άνθρωποι της Rover σκέφτηκαν πως υπήρχε ίσως η δυνατότητα να σταδιοδρομήσει στην αγορά ένα όχημα με κίνηση σε όλους τους τροχούς που δεν θα απευθυνόταν μόνο στους εραστές των δασών και των ερήμων, αλλά και σε ανθρώπους που θα ήθελαν να συνδυάσουν όλα αυτά, με ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο που θα μπορούσε να πάει στο μανάβη για ψώνια και μετά να παραλάβει το παιδί από το σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή