ACEA: Οι ελλείψεις ημιαγωγών θα συνεχιστούν και το 2022

ACEA: Οι ελλείψεις ημιαγωγών θα συνεχιστούν και το 2022

Ο ACEA στέλνει για μια ακόμα φορά το δικό του, ηχηρό μήνυμα για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ευρώπη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αυτοκινήτου περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων αυτοκινήτων ως απόρροια των συνεχιζόμενων ελλείψεων στις προμήθειες ημιαγωγών που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν και το 2022.

Ο ACEA, ή αλλιώς, ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αυτοκινήτου, στέλνει για μια ακόμα φορά το δικό του, ηχηρό μήνυμα για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ευρώπη, αναφέροντας σε σχετική του ανακοίνωση σήμερα ότι η ΕΕ πρέπει να προβεί σε συγκριμένες και καλά συντονισμένες ενέργειες ώστε να αποτραπεί στο μέλλον ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Ταυτόχρονα όμως, οι ιθύνοντες του ACEA επισημαίνουν ότι τα προβλήματα στην παραγωγή (και διάθεση) νέων οχημάτων στην Ευρώπη, εξαιτίας των ελλείψεων ημιαγωγών, θα συνεχιστούν και το 2022, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις παραδόσεις στους πελάτες και την απασχόληση στον κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή