Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
προς-ολοταχώς-σε-ένα-πολύ-διαφορετικό-561649906

Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας

Χωρίς αμφιβολία, το μέλλον της κινητικότητας βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Το 2020, οι παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων έφτασαν τις 59,5 εκατομμύρια μονάδες, σημειώνοντας αξιοσημείωτη πτώση της τάξεως του 20% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αν και ο αντίκτυπος της πανδημίας είναι αναμφισβήτητος, αρκετές νέες τάσεις κινητικότητας είχαν ήδη αγγίξει την αυτοκινητοβιομηχανία τα τελευταία χρόνια.

Ενώ μπορούμε να προσβλέπουμε στην ανάκαμψη του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας για το σύνολο του 2021, η ευρύτερη εικόνα είναι σαφώς πιο αισιόδοξη για όσες εταιρείες προσάρμοσαν έγκαιρα το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και, κατά συνέπεια, το επιχειρηματικό τους μοντέλο, στις πιο πρόσφατες καινοτομίες. Η τελευταία σχετική έρευνα της Deloitte, καταδεικνύει πως σε όλο το οικοσύστημα, από τους λιανοπωλητές αυτοκινήτων μέχρι τις ασφάλειες και τη χρηματοδότηση, οι επιχειρήσεις αφουγκράζονται τις τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και ευθυγραμμίζονται εκ νέου για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και βιώσιμες καθώς ξεδιπλώνεται το μέλλον της κινητικότητας.

Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας-1

Αναπόφευκτα, αυτοί οι μετασχηματισμοί έχουν οδηγήσει στον προβληματισμό πολλών καταναλωτών σχετικά με το εάν θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι κάτοχοι αυτοκινήτου με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη. Παγκόσμιο φαινόμενο που δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την χώρα μας, αποτελεί η απομάκρυνση όλο και περισσότερων ιδιωτών και επαγγελματιών από την αγορά αυτοκινήτου, καθώς το εν λόγω αναχρονιστικό και παρωχημένο ιδιοκτησιακό καθεστώς των προηγούμενων δεκαετιών τείνει να εκλείψει.

Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας-2

Οι εταιρείες που προετοιμάζονται καταλλήλως — αναπροσαρμόζοντας τις δραστηριότητές τους και εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες  — θα είναι σε θέση να έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα στο εγγύς μέλλον. Από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει η SIXT, αντιλαμβανόμενη εξ’ αρχής την καταλυτική συμβολή της πανδημίας στη διαμόρφωση της εγχώριας τάσης που οδήγησε μεγάλη μερίδα Ελλήνων στην αναζήτηση ασφαλέστερων λύσεων μετακίνησης, αλλά και των γενικότερων αλλαγών στον τομέα της κινητικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, σχεδίασε και υλοποίησε καινοτόμες λύσεις, που δύνανται να κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη – τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσων αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις, όσο και σε οικονομικό, καθώς οι διαθέσιμες υπηρεσίες mobility είναι άκρως συμφέρουσες για ιδιώτες αλλά και για εταιρείες.

Με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην ελληνική αγορά και έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η SIXT απαντά στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξατομικευμένη εμπειρία. Παρέχει καινοτόμες και ευέλικτες υπηρεσίες, όπως η μηνιαία υπηρεσία μίσθωσης SIXT+ με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, 0% προκαταβολή, άμεση παράδοση (εντός μίας εβδομάδας) και επιστροφή ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση. Πρόκειται για μία υπηρεσία χαμηλού κόστους, εφόσον δεν υπάρχει δαπάνη αγοράς, έξοδα χρηματοδότησης και συντήρησης, ενώ παρέχει ουσιαστική κάλυψη ανά πάσα στιγμή, με μικτή ασφαλιστική κάλυψη, 24ωρη οδική βοήθεια, επισκευή αυτοκινήτου και τέλη κυκλοφορίας. Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να επιλέξει μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών (Sport, Sedan, City, SUV, Luxury, Pick-Up, Van, E-Vehicles κ.λπ.).

Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας-3

Επιπλέον, παρέχει την υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης SIXT Leasing, μια ευέλικτη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης που επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να απολαμβάνει τα οφέλη ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου χωρίς να προβληματίζεται για τα βάρη που επιφέρει η ιδιοκτησία του. 

Τέλος, για όσους αναζητούν μία ευέλικτη λύση ενοικίασης αυτοκινήτου για λίγες ημέρες – είτε για διακοπές είτε για επαγγελματική χρήση – η υπηρεσία βραχυχρόνιας ενοικίασης SIXT Rent a Car είναι ιδανική για κάθε ανάγκη και προσφέρει επιλογή από μία ευρεία γκάμα μοντέλων.

Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας-4

Η SIXT, βασιζόμενη στην πολυετή και διεθνή εμπειρία της, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του mobility, προσφέροντας σε ιδιώτες και εταιρείες εξατομικευμένες υπηρεσίες, χωρίς γραφειοκρατία, ψιλά γράμματα, κρυφές χρεώσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Για το λόγο αυτό και αποτελεί την ιδανική πρόταση εμπιστοσύνης – μία κλασική αξία που στρέφεται προς το μέλλον και καινοτομεί με επίκεντρο τον πελάτη.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις κινητικότητας που προσφέρει η SIXT, επισκεφθείτε το sixt.gr ή τα κανάλια της Sixt στο Instagram & FaceBook.

Προς ολοταχώς σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον μέλλον κινητικότητας-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή