Nissan Juke Kiiro: Μια ξεχωριστή έκδοση

Nissan Juke Kiiro: Μια ξεχωριστή έκδοση

Αποκαλούμενη (από την ιαπωνική λέξη) Kiiro, που σημαίνει "Κίτρινο", αυτή η ειδική έκδοση αποκαλύπτει ένα νέο και πολύ μοντέρνο εξωτερικό χρώμα του Juke.

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Nissan θα προσφέρει μια ειδική έκδοση του εμβληματικού crossover Juke με την ονομασία «Kiiro», βασισμένη στην πλούσια εμπειρία της στον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Συνεργασία με την κινηματογραφική ταινία The Batman
Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κυκλοφορία της περιορισμένης έκδοσης Juke Kiiro, η Nissan έχει συνάψει μια διαφημιστική συνεργασία με την Warner Bros. Pictures, για να υποστηρίξει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας επικής ταινίας The Batman.

Η ταινία The Batman είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2022 με συμμετοχή των φανταστική χαρακτήρων Bruce Wayne και Batman, καθώς και της Selina Kyle, γνωστής και ως Catwoman. Η ταινία βρίσκει τον Batman σε ένα ταξίδι από την εκδίκηση προς την ελπίδα. Αντίστοιχα, το Nissan Juke Kiiro ενσαρκώνει το ίδιο πνεύμα, που “εξυψώνει” ένα ταξίδι ανακάλυψης. Με την πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα να τοποθετείται στις αρχές του Μαρτίου, αυτή η συνεργασία θα επικοινωνηθεί δυναμικά στους κινηματογράφους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού, με εικόνες του Juke μαζί με τα εμβληματικά γραφικά της ταινίας The Batman.

Σχεδιασμός που μαγνητίζει τα βλέμματα
Αποκαλούμενη (από την ιαπωνική λέξη) Kiiro, που σημαίνει “Κίτρινο”, αυτή η ειδική έκδοση αποκαλύπτει ένα νέο και πολύ μοντέρνο εξωτερικό χρώμα του Juke, το Ceramic Grey, που συμπληρώνεται από την προσθήκη μοναδικών λαμπερών κίτρινων φινιρισμάτων “spiced lemon” στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ και στον πίσω προφυλακτήρα.
Αυτές οι χρωματικές πινελιές προσθέτουν δυναμισμό και μια προκλητική γραμμή στο εξωτερικό στυλ του Juke Kiiro. Μια πρόσθετη, εντυπωσιακή λεπτομέρεια, είναι το φινίρισμα αλουμινίου που έχει τοποθετηθεί στο χείλος του μπροστινού προφυλακτήρα.
Οι ζάντες 19″ του Juke Kiiro, που προέρχονται  από την κορυφαία έκδοση Tekna, έχουν μαύρο χρώμα για να δώσουν στην ειδική έκδοση μια μοναδική χροιά κομψότητας.

Η ειδική έκδοση Juke Kiiro θα περιοριστεί σε μόνο 5.000 αυτοκίνητα, ακολουθώντας τις προηγούμενες ειδικές εκδόσεις Juke Kuro (μαύρο) και Shiro (λευκό) της πρώτης γενιάς του Juke.

Η σχεδίαση για το Juke Kiiro έγινε από την ομάδα της Nissan Design Europe, στο κέντρο του Λονδίνου, όπου σχεδιάστηκαν τόσο οι δύο γενιές του δημοφιλούς Juke, όσο και το άλλο πρωτοποριακό crossover της Nissan, το Qashqai.Όπως και η υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου, το Juke Kiiro κινείται από έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα που είναι αποδοτικός και σβέλτος. Το μοτέρ του ενός λίτρου διαθέτει υπερσυμπιεστή και αποδίδει 114 ίππους και 200 Nm ροπής. Ως στάνταρ είναι διαθέσιμο ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ διατίθεται και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με paddle shifts.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή