Νέo Ford Mustang Mach-E GT – Εκρηκτικό και premium
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
νέo-ford-mustang-mach-e-gt-εκρηκτικό-και-premium-561780247

Νέo Ford Mustang Mach-E GT – Εκρηκτικό και premium

Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Το νέο Ford Mustang Mach-E GT δείχνει πόσο συναρπαστική είναι η οδήγηση ενός ηλεκτρικού SUV υπερυψηλών επιδόσεων. Η εκρηκτική Mach-E GT αποδίδει 487 ίππους και 860 Nm ροπής, γεγονός που υπογράφει για μια επιτάχυνση που… κόβει την ανάσα! Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία των 88 kWh (ωφέλιμη) επιτρέπει στο δυνατό μοντέλο να κυκλοφορεί για 500 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το WLTP.

H έκδοση GT ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες Mustang Mach-E από τα σπορ καθίσματα της Ford Performance, τις στάνταρ ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, τα αποκλειστικά χρώματα Grabber Blue και Cyber Orange, καθώς και τα μοναδικά στοιχεία αμαξώματος, διαφοροποιώντας περαιτέρω την κομψή και δυναμική σχεδίαση του premium SUV και διατηρώντας τα μοναδικά στοιχεία ταυτότητας του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Νέo Ford Mustang Mach-E GT – Εκρηκτικό και premium-1

Η φόρτισή της είναι ταχύτατη, αφού σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να ανακτήσει 99 χιλιόμετρα εμβέλειας σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% έως το 80% ο χρόνος φόρτισης σε αντίστοιχης ισχύος παροχή δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά.

Η νέα Mustang Mach-E GT προσφέρεται στάνταρ με την προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide ειδικά σχεδιασμένη για τους ευρωπαϊκούς δρόμους, με το μαγνητο-ροϊκό υγρό μέσα στα αμορτισέρ να επεμβαίνουν στην απόδοσή τους σε πραγματικό χρόνο και να προσαρμόζουν την συμπεριφορά του αυτοκινήτου ανάλογα με τις οδικές συνθήκες και το προφίλ οδήγησης που έχει επιλεγεί. 

Νέo Ford Mustang Mach-E GT – Εκρηκτικό και premium-2

Το εξαιρετικό υπόβαθρο των αναρτήσεων έρχονται να συνδράμουν τα ειδικά φρένα και τα αποκλειστικά για την Μustang Mach-E GT ελαστικά. Τα τελευταία είναι φτιαγμένα σε συνεργασία με την Pirelli και έχουν μία ειδική γόμα και χάραξη στο πέλμα, το οποίο είναι διάστασης 245/45 R20. Τα ελαστικά αυτά είναι πλάτους 8 ιντσών, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς με τα εμπρός να είναι διαμέτρου 385 χιλιοστών. Τα φρένα αυτά έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με την Brembo και η απόδοσή τους είναι αντίστοιχη των επιδόσεων και των ικανοτήτων ενός σούπερ σπορ μοντέλου.

«Η Mustang Mach-E GT αποδεικνύει τις πραγματικές δυνατότητες των αμιγώς ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης για μια απολαυστική οδηγική εμπειρία» δήλωσε ο Geert van Noyen, manager, Vehicle Dynamics, Ford Ευρώπης. «Πρόκειται για ένα αθόρυβο, premium πενταθέσιο SUV με την επιτάχυνση ενός υπεραυτοκινήτου και μηδενικές εκπομπές ρύπων – ένα συνδυασμό που ανήκε στη σφαίρα της φαντασίας όταν ξεκινούσα την καριέρα μου ως μηχανικός αυτοκινήτων πριν από 30 χρόνια.» 

Νέo Ford Mustang Mach-E GT – Εκρηκτικό και premium-3

Στο εσωτερικό συναντάμε μοντέρνα σχεδίαση του ταμπλό, την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και τις έξυπνες πρακτικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών στην καθημερινότητά τους. Φυσικά το βλέμμα τραβάει η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 15,5 ιντσών σε Full High Definition ανάλυση η οποία διαθέτει το νέο εξελιγμένο SYNC 4 σύστημα infotainment αλλά και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της B&O με δέκα ηχεία και μία ηχομπάρα στο επάνω μέρος του ταμπλό για μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Το κινητήριο σύνολο είναι διαμορφωμένο για να αυξάνει προοδευτικά την ισχύ που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω της κατανομής της τετρακίνησης, καθώς οι οδηγοί επιλέγουν αντίστοιχα τα προφίλ οδήγησης Whisper, Active και Untamed – προσαρμόζοντας με τον τρόπο αυτό τα οδηγικά χαρακτηριστικά μεταξύ ενός πολιτισμένου, κυρίως προσθιοκίνητου SUV και ενός δυναμικού σπορ coupe με αυξημένη κατανομή ισχύος πίσω.

Νέo Ford Mustang Mach-E GT – Εκρηκτικό και premium-4

Οι οδηγοί της Mustang Mach E GT μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το αποκλειστικό προφίλ οδήγησης Untamed Plus. Μαζί με το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης, την αυξημένη απόκριση του γκαζιού, τη σφικτότερη ανάρτηση, τα εικονικά κατεβάσματα και τον ενισχυμένο εσωτερικό ήχο του προγράμματος Untamed, το προφίλ Untamed Plus ρυθμίζει το σύστημα κίνησης ώστε να προσφέρει σταθερότητα όσον αφορά την παροχή ισχύος και ροπής σε διαδοχικούς γύρους σε μία πίστα. Το προφίλ αυτό ρυθμίζει επίσης και τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας για ελάχιστη παρέμβασή τους κατά την οδήγηση σε πίστα. Ο πιο δυνατός ήχος στο εσωτερικό αυξάνει την ακουστική απόλαυση ακόμα και με το όχημα σταματημένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή