Νέο Citroen C5 Aircross

Ταξιδέψαμε στη Νίκαια για να οδηγήσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο Citroen C5 Aircross, που εντυπωσιάζει και χαρίζει την απόλυτη άνεση που αναζητά κανείς από ένα SUV.

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποστολή στη Νίκαια – Ταξιδέψαμε στη Νίκαια για να οδηγήσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο Citroen C5 Aircross, που εντυπωσιάζει και χαρίζει την απόλυτη άνεση που αναζητά κανείς από ένα SUV.

Το νέο C5 Aircross εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την oδηγική άνεση που προσφέρει και αυτό απολαύσαμε σε μια διαδρομή 140 χιλιομέτρων. Προσφέρει κορυφαία ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, εξαιρετική ευρυχωρία και ευελιξία, καθώς και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, που διασφαλίζουν ότι κάθε διαδρομή, από την καθημερινή μετακίνηση, έως και τα μεγάλα ταξίδια, γίνεται μια γαλήνια και απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία.

Επιπλέον, ο πλήρως προσαρμόσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων σε οθόνη 12,3 ιντσών, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό. Τα χρώματα και τα υλικά της καμπίνας, έχουν εκλεπτυνθεί με επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας για να τονίσουν την άνεση και την ακόμα υψηλότερη ποιότητα. Η κεντρική κονσόλα, υπερυψωμένη και με αυξημένες διαστάσεις, έχει εκσυγχρονιστεί με ένα μαύρο ύφασμα που κάνει εφέ δέρματος.

Το νέο C5 Aircross αποκτά επίσης μια νέα οθόνη αφής 10 ιντσών που φαίνεται να «αιωρείται» στο ταμπλό αναβαθμίζοντας έτσι περαιτέρω την εικόνα της σύγχρονης καμπίνας για τον οδηγό και τους επιβάτες. Αυτή η νέα και μεγαλύτερη οθόνη βελτιώνει την εργονομία, προσφέροντας χειριστήρια κλιματισμού άμεσης πρόσβασης, καθώς είναι τοποθετημένη ψηλότερα και ο οδηγός δε χρειάζεται να “κατεβάζει” το βλέμμα του για να ελέγχει τις ενδείξεις. Οι αεραγωγοί βρίσκονται πλέον κάτω από την οθόνη και έχουν εκσυγχρονιστεί με μια νέα ευκρινή, οριζόντια σχεδίαση. Επιπλέον, η πλήρως προσαρμόσιμη ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών παρέχει όλες τις απαραίτητες και προσαρμόσιμες πληροφορίες απευθείας στο ύψος του βλέμματος του οδηγού: αναφορά
χάρτη πλοήγησης, πληροφορίες για ενεργά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας του υβριδικού κινητήρα κ.λπ. –
διασφαλίζοντας ότι τα μάτια του οδηγού παραμένουν στο δρόμο για απόλυτα ασφαλή οδήγηση.

Πιο εργονομική είναι πλέον η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα ταχυτήτων, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

Το νέο Citroen C5 Aircross εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.2 PureTech 130 (είτε χειροκίνητο είτε αυτόματο 8 σχέσεων) και 1.5 BlueHDi 130 αντίστοιχα. Παράλληλα, προσφέρεται και με το plug-in υβριδικό σύνολο των 225 ίππων, το οποίο μπορεί να διανύσει έως και 55 χιλιόμετρα ηλεκτρικά εφόσον έχει φορτιστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή