Η Opel επαναλανσάρει το brand GSe

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το GSe επιστρέφει ως το δυναμικό, σπορ brand της Opel. Στο μέλλον, τα διακριτικά GSe δεν θα συνοδεύουν μόνο τα δυναμικά μοντέλα, αλλά θα σημαίνουν επίσης, Grand Sport electric – σε πλήρη εναρμόνιση με τα φιλόδοξα σχέδια της γερμανικής εταιρείας.

Πλέον της σπορ εμφάνισης, οι κάτοχοι των μελλοντικών GSe, μπορούν να προσβλέπουν σε μια ρύθμιση πλαισίου που θα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης. Η Opel πρόσφατα παρουσίασε το Manta-e GSe, τη μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού Manta του 1970, που αποδεικνύει πόσο διαχρονικές παραμένουν οι γραμμές του μέχρι σήμερα. Το απλό σχήμα του εξακολουθεί να ταιριάζει άριστα στη σύγχρονη αισθητική. Το Opel Manta-e GSe αποτίει φόρο τιμής στο πανέμορφο Manta A, το οποίο αποτέλεσε την έμπνευση για τη σχεδίαση του Opel Vizor, του νέου προσώπου της μάρκας που ενσωματώνει στην ενιαία μάσκα το σύστημα φωτισμού και το σήμα του κεραυνού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα μοντέλα της Opel θα εξηλεκτριστούν μέχρι το 2024, ενώ ήδη σήμερα ο κατασκευαστής προσφέρει στους πελάτες την επιλογή μεταξύ 12 ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή