H Λέξι Αλφορντ ήρθε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για ταξίδι με το νέο Ford Explorer

H Λέξι Αλφορντ ήρθε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για ταξίδι με το νέο Ford Explorer

Το ταξίδι της Lexie θα διαρκέσει περίπου 100 ημέρες, με τη νεαρή εξερευνήτρια να διασχίζει πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Ford Explorer έξι ηπείρους και να επισκέπτεται σχεδόν 30 χώρες.

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Lexie Alford (@LexieLimitless), η εξερευνήτρια και δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου η οποία είναι σήμερα ο νεότερος σε ηλικία άνθρωπος που έχει επισκεφθεί κάθε χώρα του κόσμου, είχε την ευκαιρία να βρεθεί πριν από λίγα μόλις 24ώρα στην Ελλάδα στο πλαίσιο του επικού της ταξιδιού «Charge Around The Globe», με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer.

Αντλώντας έμπνευση από το πρωτοπόρο εγχείρημα της Aloha Wanderwell, της πρώτης γυναίκας που έκανε τον γύρο του κόσμου με οχήματα Ford πριν από έναν αιώνα, η Lexie Alford οδήγησε το νέο Ford Explorer στους δρόμους της αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ ταυτόχρονα είχε την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτεί και το περίπτερο της Ford που φιλοξενήθηκε στην έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023» όπου συνομίλησε με εκπροσώπους του Τύπου για τις μοναδικές προκλήσεις ενός τέτοιου ταξιδιού.

H Λέξι Αλφορντ ήρθε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για ταξίδι με το νέο Ford Explorer-1

Το ταξίδι της Lexie Alford θα διαρκέσει περίπου 100 ημέρες, με τη νεαρή εξερευνήτρια να διασχίζει πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Ford Explorer έξι ηπείρους και να επισκέπτεται σχεδόν 30 χώρες. Κατά τη διάρκεια του επικού αυτού εγχειρήματος, η Lexie αναμένεται να διανύσει περισσότερα από 28.000 χιλιόμετρα, αναδεικνύοντας με το ταξίδι αυτό τόσο τις δυνατότητες, όσο και την αντοχή και υπεροχή του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού crossover μοντέλου της Ford.

Το ταξίδι της Lexie Alford – του πρώτου ανθρώπου που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο – εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του «μπορώ να το κάνω» που επέδειξε και η Aloha Wanderwell, χρησιμοποιώντας από το 1922 έως και το 1927 μοντέλα της Ford στο δικό της ταξίδι ανά την υφήλιο.

Τώρα, το ηλεκτρικό Ford Explorer της Lexie, το οποίο αναχώρησε με τη νεαρή εξερευνήτρια πίσω από το τιμόνι από το Le Hotel Royal στη Νίκαια της Γαλλίας στις αρχές του μήνα, είναι ένα πρωτότυπο προ-παραγωγής μοντέλο, το οποίο όμως δεν απέχει πολύ από εκείνο που θα μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες όταν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι. Χωρίς τροποποιήσεις για την αντιμετώπιση των επικείμενων προκλήσεων, θα προσφέρει στην Lexie Alford όχι μόνο την άνεση και τη συνδεσιμότητα, αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στο απόλυτο road trip που ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή