Γιατί τα Tesla τρακάρουν συχνότερα από τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα

Γιατί τα Tesla τρακάρουν συχνότερα από τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με τη Hertz, οι οδηγοί συνεχώς τρακάρουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hertz ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να πουλήσει 20.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τον στόλο της και να τα αντικαταστήσει με βενζινοκίνητα οχήματα. Ο λόγος, σύμφωνα με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, είναι ότι οι οδηγοί συνεχώς τρακάρουν αυτά τα οχήματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hertz, Stephen Scherr, σημείωσε επίσης ότι το κόστος επισκευής ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι πολύ υψηλότερο.

Η στροφή της Hertz από τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα δείχνει ένα ευρύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη βιομηχανία. Οι δηλώσεις του Scherr ευθυγραμμίζονται με τα ευρήματα των ασφαλιστικών αναλυτών της LexisNexis Risk Solutions, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι, όταν οι οδηγοί αλλάζουν από βενζινοκίνητα αυτοκίνητα σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τείνουν να έχουν περισσότερα ατυχήματα, σημειώνει το CNN.

Οι οδηγοί τείνουν επίσης να τρακάρουν κάπως συχνότερα όταν αλλάζουν σε οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο, αλλά η αύξηση είναι πιο έντονη με τα ηλεκτροκίνητα. Τα στοιχεία δείχνουν η συχνότητα των αιτημάτων στις ασφαλιστικές για αποζημιώσεις αυξάνεται περίπου 14,3% ενώ η σοβαρότητα των αποζημιώσεων ή το ποσό που πρέπει να πληρωθεί αυξάνεται κατά 14,5%.

Δείτε περισσότερα στο MoneyReview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή