Μισθώσεις leasing: Τι προγράμματα θα υπάρξουν στο κοντινό μέλλον

Μισθώσεις leasing: Τι προγράμματα θα υπάρξουν στο κοντινό μέλλον

Ευελιξία στη διάρκεια της μίσθωσης, δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου, μη απαίτηση προκαταβολής και άλλες επιλογές που κόβουν και ράβουν το leasing στα μέτρα του πελάτη

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προγράμματα Flex leasing χαρακτηρίζονται από πολλούς ως το «leasing του μέλλοντος» και έχουν ως κύριο πλεονέκτημά την κορυφαία ευελιξία που παρέχουν στον μισθωτή, σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της μίσθωσης, τη δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου και τη μη εκταμίευση προκαταβολής.

Τι προσφέρει το Flex leasing

Στην αγορά όλες οι εταιρείες προσφέρουν σύγχρονα και άκρως ενδιαφέροντα προγράμματα Flex leasing. Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη αφορούν τη γρήγορη απόκτηση του αυτοκινήτου που ενδιαφέρει τον μισθωτή, ο οποίος μπορεί να το έχει στα χέρια του μέσα σε λίγες ημέρες ή ακόμη και σε μόλις ένα 24ωρο. Επίσης, το αυτοκίνητο που θα αποκτήσει είναι πλήρως καλυμμένο, με μεικτή ασφάλιση, πολύ καλά συντηρημένο και με καινούργια ελαστικά, με ασφάλεια κλοπής, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας και πλήρη οδική βοήθεια.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι ο μισθωτής δεν δεσμεύεται σε ένα και μοναδικό όχημα, αλλά μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Τα εν λόγω προγράμματα προσφέρουν ακόμη τη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου όποτε θελήσει ο μισθωτής – συνήθως μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, ενώ φυσικά δίνεται και η επιλογή εξαγοράς του. 
Επίσης, έχουν επιπλέον χρηματικά οφέλη, με κυριότερο τη δυνατότητα που υπάρχει να επιλέξει κανείς προγράμματα που δεν απαιτούν καμία προκαταβολή από τον ενδιαφερόμενο. Ακόμη και εάν απαιτηθεί προκαταβολή, αυτή μπορεί να αφορά ένα ή δύο μισθώματα.

Η απλή διαδικασία 

Συνήθως, αρκεί να μπει κανείς στο site κάποιας εταιρείας και να επιλέξει το μοντέλο αυτοκινήτου που χρειάζεται. Στη συνέχεια επισυνάπτει φωτογραφία της αστυνομικής του ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης, αλλά και ένα εκκαθαριστικό εφορίας. Αφού πιστοποιηθούν άμεσα τα στοιχεία, δίνεται από την εταιρεία παροχής η έγκριση και παρέχονται οι οδηγίες που απαιτούνται για να καταβληθεί το πρώτο μίσθωμα – ή και το δεύτερο, ανάλογα με τους όρους του εκάστοτε προγράμματος. Η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και σε 24 ώρες.

Άλλα προγράμματα

Εκτός του leasing και του Flex leasing που αναλύσαμε παραπάνω, μπορεί κανείς να βρει και άλλα προγράμματα στην αγορά, που συνήθως καλύπτουν πιο εξατομικευμένες ανάγκες. Για παράδειγμα, αν κάποια εταιρεία έχει στην κατοχή της έναν στόλο σχετικά καινούργιων αυτοκινήτων, μπορεί μια εταιρεία leasing να τα εξαγοράσει και να τα επαναμισθώσει στην εταιρεία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σειρά από προνόμια, όπως είναι η διαχείριση του στόλου, η απαλλαγή από το ρίσκο και τον χρόνο που θα απαιτούνταν για την πώληση των αυτοκινήτων, αλλά και η μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή