Το νέο Peugeot 2008 τώρα και hybrid

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Peugeot 2008, το δημοφιλές B-SUV  που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, είναι τώρα διαθέσιμο και σε εκδόσεις hybrid, προσφέροντας σημαντικά οφέλη.

Το νέο 2008 hybrid διαθέτει νέο σύστημα κίνησης το οποίο συνδυάζει τον νέας γενιάς βενζινοκινητήρα 1,2 PureTech 136 ίππων, με νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (e-DSC6) που ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα 21kW και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 0,9kWh 48V για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και επιπλέον ροπή στις χαμηλές στροφές με εξαιρετική οικονομία χρήσης.

Το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης του 2008 δίνει την δυνατότητα αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης για περισσότερο από το 50% των αστικών διαδρομών, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη οικονομία καυσίμου έως και 20% και μείωση των εκπομπών CO2 έως και 26g/km σε σύγκριση με τον κινητήρα PureTech 130 EAT8. Χάρη στη μείωση των εκπομπών CO2, το νέο Peugeot 2008 hybrid έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT