Το Νέο Volvo S90 στο συνέδριο ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Το Νέο Volvo S90 στο συνέδριο ηγεσίας της ΕΑΣΕ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Νέο Volvo S90 ήταν ο μεγάλος guest star του 27ου Ελληνικού Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Περισσότεροι από πεντακόσιοι σύνεδροι, πρόεδροι, γενικοί διευθυντές ή υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σε avant-première το νέο μεγάλο πολυτελές σεντάν της σουηδικής μάρκας. Το αυτοκίνητο, ήρθε από τη Σουηδία στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση, λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους, έπειτα από ενέργειες της Volvo Car Hellas, η οποία ήταν και ο μεγάλος χορηγός του συνεδρίου.

Με το Νέο S90 η Volvo κάνει εντυπωσιακή είσοδο σε μία κατ’ εξοχήν κατηγορία μοντέλων κύρους, αυτή των μεγάλων premium σεντάν, στοχεύοντας σε ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα μοντέλο επιτομή της πολυτέλειας, με εντυπωσιακό σουηδικό design, καινοτόμες τεχνολογίες και κορυφαίες επιδόσεις. Μάλιστα, οι Σουηδοί παρουσίασαν πριν μερικές εβδομάδες και μία έκδοση-concept του νέου μοντέλου, που με τον κωδικό Excellence αποτελεί μία μοναδική σπουδή στη μοντέρνα πολυτέλεια!

Εκτός άλλων, το Νέο S90 δείχνει το «αύριο» της αυτόνομης οδήγησης καθώς διαθέτει τεχνολογία που τού επιτρέπει να κινηθεί ημι-αυτόνομα έως την ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα. Παράλληλα, διαθέτει το σύστημα City Safety στην πλέον εξελιγμένη έκδοσή του, που εκτός της ανίχνευσης πεζών περιλαμβάνει και ανίχνευση μεγάλων ζώων με αυτόματη πέδηση. Η κορυφαία έκδοση Τ8 –Twin Engine του μοντέλου διαθέτει plug-in hybrid τεχνολογία, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακή ισχύ 407 ίππων και τυποποιημένη κατανάλωση μόλις 1,9 λίτρα/100 χλμ.!

Το συνέδριο της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) είχε τίτλο «LEADERCHIP: Ηγετική Νοοτροπία Χωρίς Αυταπάτες». Σε αυτό αναλύθηκε η ανάπτυξη ηγετικής νοοτροπίας στο σύγχρονο «επιχειρείν» ενώ συζητήθηκαν μέθοδοι με τις οποίες οι επιχειρηματικοί ηγέτες θα αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό τις προκλήσεις για να διασφαλίσουν βιωσιμότητα, ανάπτυξη και καινοτομία τις εταιρείες τους. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα case studies και πρακτικές, από διακεκριμένους ξένους και Έλληνες ομιλητές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή