H ΒΜW Μ3 γιορτάζει τα 30 της χρόνια

H ΒΜW Μ3 γιορτάζει τα 30 της χρόνια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η BMW γιορτάζει τα 30 χρόνια κατασκευής της ισχυρότερης 3άρας με μία επετειακή έκδοση που ονομάζει «30 Jahre». Οι πωλήσεις της περιορισμένης έκδοσης θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα διατίθεται αποκλειστικά σε μπλε σκούρο χρώμα, απόχρωση που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία η Μ3. Το ισχυρό sedan μοντέλο πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες, φέρει μαύρες απολήξεις της εξάτμισης και λογότυπα «30 Jahre M3». Στο εσωτερικό του συναντάμε διχρωμία (μαύρο – ασημί ή μπλε) με το σαλόνι να είναι ντυμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα.

 
Το επετειακό μοντέλο έρχεται με στάνταρ στον εξοπλισμό του το πακέτο Competition και το turbo 6κύλινδρο μοτέρ των 3 λίτρων αποδίδει 450 ίππους. Συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο είτε με 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Το πισωκίνητο μοντέλο ολοκληρώνει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα. Στον εξοπλισμό του, μεταξύ άλλων, βρίσκεται η «προσαρμοζόμενη» Μ ανάρτηση και το διαφορικό μπλοκέ της Μ.

 
Η παραγωγή θα περιοριστεί στις 500 μονάδες και θα κοστίζει 10.000 ευρώ παραπάνω από την απλή έκδοση της Μ3 (+ το Competition Package).
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή