ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δοκιμάσαμε στη Βουδαπέστη το νέο ελαστικό της Michelin

1002
1026
1141
1155
1158
1183
1203
1375
1381

Ταξιδέψαμε μέχρι τη Βουδαπέστη για να δοκιμάσουμε τα νέα ελαστικά της Michelin. Το νέο MICHELIN Pilot Sport 4 είναι το ιδανικό ελαστικό για οδηγούς με σεντάν και σπορ αυτοκίνητα με υψηλές απαιτήσεις για απόλαυση,  συγκινήσεις αλλά και οδική ασφάλεια.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες στο πέλμα εξαιρετικής απόκρισης του νέου ελαστικού προέρχονται από την εμπειρία της Michelin στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένης της Formula E. Το πέλμα προσαρμόζεται διαρκώς στο οδόστρωμα, χάρη στον πλήρη έλεγχο της δυναμικής που αναπτύσσεται από την αλληλεπίδραση δομής, σκαλίσματος και υλικών του ελαστικού, εξασφαλίζοντας άριστη διαχείριση της επιφάνειας επαφής.
 
Χάρη σε αυτές τις καινοτομίες και την εμπειρία από τους αγώνες, το Michelin Pilot Sport 4 ξεχωρίζει: 
• No. 1 στον χειρισμό στο στεγνό 
• No. 1 στο φρενάρισμα στο στεγνό και στο βρεγμένο1 
• Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό
 
ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥ MICHELIN PILOT SPORT4
 
Οδήγηση με ακρίβεια και άμεση απόκριση- χάρη στη νέα τεχνολογία "Dynamic Response" που αποτελείται από μία ζώνη από αραμίδη και ενισχυμένο νάιλον για άριστο έλεγχο κατευθυντικότητας. Λόγω της υψηλής πυκνότητας, της μεγάλης αντοχής και των πολύ ελαφρών ινών (πέντε φορές πιο ανθεκτικές από το ατσάλι) των υλικών αυτών, η φυγόκεντρος δύναμη του ελαστικού στις υψηλές ταχύτητες ελέγχεται απολύτως και η επιφάνεια επαφής του με το έδαφος παραμένει σταθερή, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.
 
Ασφάλεια και φρενάρισμα σε βρεγμένες επιφάνειες: μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το δρόμο- χάρη σε ένα νέο, πολύ ομοιογενές, μείγμα γόμας στο πέλμα που περιλαμβάνει λειτουργικά ελαστομερή  και πυρίτιο. Επιπροσθέτως, φαρδιά, βαθιά διαμήκη αυλάκια παρέχουν αποτελεσματική απομάκρυση νερού στους βρεγμένους δρόμους. Επιπλέον, αυτό το νέο μείγμα, αναβαθμίζει την διάρκεια ζωής και την οικονομία καυσίμου του ελαστικού.
 
Εξειδικευμένο design με τεχνολογία MICHELIN Premium Touch-  για όψη βελούδου στα πλευρά του ελαστικού καθώς και προστατευτικό ζάντας.