Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην Τoyota

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην Τoyota

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η  Toyota  Ελλάς   αβεε,   επίσημος   διανομέας   των αυτοκινήτων   τηςμάρκας  Toyota  και  Lexus  στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερη χαράανακοινώνει την ένταξη του κ. Γεώργιου Γαρδέλη στο Διοικητικό δυναμικό της εταιρείας. Ο Γ. Γαρδέλης ανέλαβε ήδη επίσημα,από την 1η  Ιουνίου 2016, την Διεύθυνση του Τμήματος Πωλήσεωντης Toyota Ελλάς, ως Διευθυντής Πωλήσεων (Sales Director).

O Γ. Γαρδέλης,   διαθέτει   πολυετή   εμπειρία   στο   χώρο   του Πωλήσεων και ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην καριέρα του. Η σταδιοδρομία  του ξεκίνησε  το1990 σε θέσεις και αρμοδιότητες Πωλήσεων και ανάπτυξης Δικτύου εταιρειών αυτοκινήτου, ενώ έχει επιτυχώς εκτελέσει καθήκοντα, Γενικού Εμπορικού Διευθυντήσε ελληνική εταιρεία εισαγωγής και διανομής αυτοκινήτων.

 
Ο Γαρδέλης είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε Marketing και Οικονομικά.
 
Η πολυετής του εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου θα συμβάλλειστη διατήρηση της ηγετικής θέσης της Toyota Ελλάς στην ελληνική αγορά και στην βελτίωση και ενίσχυση των περαιτέρω εμπορικώντης δραστηριοτήτων.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή