ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Toyota συντηρεί το Yaris 1ης γενιάς σε χαμηλό κόστος

h-toyota-syntirei-to-yaris-1is-genias-se-chamilo-kostos-2137743
H Τoyota Ελλάς με δεδομένη την  πελατοκεντρική της φιλοσοφία και προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς μπροστά από τα δεδομένα και απαιτήσεις, φροντίζει καθημερινά για τους πελάτες της και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.  ‘Ετσι ανέπτυξε για τον μήνα Ιούνιο μια ιδιαίτερα ελκυστική καμπάνια, «Yaris1999» για τους ιδιοκτήτες μοντέλων Yaris, ετών παραγωγής από 1999 ως 2005.
 
Η επικοινωνία της καμπάνιας «Yaris1999» γίνεται διαδικτυακά, με στόχο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών να συντηρήσουν το Yaris τους άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος.
 
Η διαδικασία αυτή γίνεται με έναν απλό και γρήγορο τρόπο: κάνοντας ‘κλικ’ πάνω στο διαφημιστικό μήνυμα “Yaris1999” που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.toyota.gr. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν πληροφορίες για τις δυνατότητες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου τους, αλλά και το κόστος που απαιτείται.
 
Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί μέσα από την ιστοσελίδα, να κλείσει ραντεβού στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΤΟΥΟΤΑ για τη συντήρηση του Yaris του, ή εναλλακτικά να τηλεφωνήσει ή να επικοινωνήσει μέσω e-mail.  
Επιπλέον, η ημερομηνία λήξης της καμπάνιας, όπως, άλλωστε, αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Toyota είναι η 30η Ιουνίου 2016.