Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του νέου Toyota C-HR

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του νέου Toyota C-HR

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Γενεύη ήταν όταν είδαμε το πρωτότυπο C-HR, το οποίο δεν θα διαφέρει από το αυτοκίνητο παραγωγής που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Η εξωτερική του σχεδίαση ήταν λίγο-πολύ γνωστή, αλλά με τις φωτογραφίες παραπάνω μπορείτε να φρεσκάρετε ακόμα μια φορά τη μνήμη σας.

Το εσωτερικό αποκαλύφθηκε πρόσφατα και μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά προχωρημένο για την Toyota. Οι μοντέρνες εξωτερικές γραμμές αντικατοπτρίζονται και στο εσωτερικό του με φουτουριστικά στοιχεία και προηγμένες τεχνολογίες. Η πρώτη ματιά πέφτει κατευθείαν επάνω στην οθόνη αφής που είναι 8΄΄ και από εκεί πραγματοποιούνται πια οι περισσότερες λειτουργίες. Ποιοτικά, η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και χρησιμοποιήθηκε δέρμα στο σαλόνι και piano black στο ταμπλό. Τα εμπρός καθίσματα φαίνονται να έχουν σπορ χαρακτήρα και ικανοποιητική στήριξη.

Συμπερασματικά, το νέο C-HR είναι ένα νέο μοντέλο που θα ταιριάξει στη μικρομεσαία κατηγορία των SUV και με τις ιδιαίτερές του γραμμές είναι σίγουρο ότι είτε θα το λατρέψεις είτε θα το μισήσεις. Εσύ;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή