Νέα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Mercedes-Benz Ελλάς

Νέα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Mercedes-Benz Ελλάς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 3 και πλέον έτη προσφοράς στην Mercedes-Benz Eλλάς, η κα Ειρήνη Ζερβού, HR Sales & FS Senior Manager, αποχώρησε για να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία σε άλλη εταιρεία του Ομίλου Daimler και συγκεκριμένα στην Mercedes-Benz Australia / Pacific.

Στο πλαίσιο της πάγιας στρατηγικής της Mercedes-Benz Ελλάς για την εξέλιξη των στελεχών της και την εναλλαγή θέσεων με στόχο τη διατήρηση του κινήτρου τους, τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού για το σύνολο των εταιριών του Ομίλου Daimler στην Ελλάδα, ανέλαβε η κα Νικολέττα Καβαθούλη.

Η κα Καβαθούλη έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Deree College και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το University of Surrey. 

H εργασιακή της σταδιοδρομία ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2003 στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη, όπου παρέμεινε έως το 2009, έτος που εντάχθηκε στην ομάδα του HR της Mercedes-Benz Ελλάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή