Τιμητική διάκριση για το BMW Group Hellas

Τιμητική διάκριση για το BMW Group Hellas

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμητική διάκριση έλαβε το BMW Group Hellas στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας ‘Diamonds of the Greek Economy’ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Active Business Publishing συμμετείχαν πάνω από 450 ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών. Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι των εταιρειών παρέλαβαν βραβεία για τις επιχειρηματικές τους δράσεις, απηύθυναν χαιρετισμό και εξέφρασαν απόψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελληνική αγορά.

Για το BMW Group Hellas το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας αυτοκινήτου, στην επέτειο των 100 χρόνων του BMW Group και στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive που ήδη εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα BMW.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή