Ford Mustang: 1.249 χλμ. με ένα μόνο ρεζερβουάρ

Ford Mustang: 1.249 χλμ. με ένα μόνο ρεζερβουάρ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεκόρ οικονομίας σημείωσε το νέο Ford Mustang με τον κινητήρα 2.3 EcoBoost και υπεύθυνοι για αυτό το κατόρθωμα είναι ένα δίδυμο από τη Νορβηγία, o Knut Wilthil και o Henrik Borchgrevink. Εδώ να σημειωθεί ότι οι δύο οδηγοί είχαν σημειώσει στο παρελθόν κι άλλο ρεκόρ με 1.619 χιλιόμετρα με μόλις ένα ρεζερβουάρ.

Όσο για τον νέο στόχο που έθεσαν ήταν να διανύσουν με μια Ford Mustang πάνω από 1.000 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ βενζίνης από τον Αρκτικό Κύκλο στο Όσλο, της Νορβηγίας. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω. Το εργοστάσιο ανακοινώνει 8 λίτρα / 100 χιλιόμετρα κατανάλωση για τη Ford Mustang EcoBoost για τον μικτό κύκλο, αλλά το δίδυμο κατάφερε να πετύχει ασύλληπτη τιμή των 4,87 λίτρων/ 100 χιλιομέτρων σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Φυσικά η μέτρηση δεν έγινε χωρίς την παρουσία των Αρχών και τις ανάλογες ενεργείες, όπως είναι το σφράγισμα της τάπας βενζίνης με ειδική ταινία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή