Νέο Renault Megane Sedan – Εντυπωσιακό

Νέο Renault Megane Sedan – Εντυπωσιακό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίμα που τα σεντάν στη χώρα μας δεν έχουν τη ζήτηση που θα έπρεπε, γιατί η Renault εντυπωσιάζει με τη sedan έκδοση του νέου Megane. Ουσιαστικά είναι ο διάδοχος του Fluence (που είχε παρουσιαστεί το 2009), αλλά το νέο γαλλικό σεντάν πατάει επάνω στην πλατφόρμα CMF C/D, την ίδια δηλαδή με τις υπόλοιπες εκδοχές του νέου Megane.

To Megane Sedan θα κατασκευάζεται στην Τουρκία και θα διατίθεται μόνο σε 20 αγορές εκ των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική.

Οι γραμμές του είναι δανεισμένες από τον μεγαλύτερο αδερφό του, το Talisman, αλλά δεν διαφέρει από το hatchback και στέισον του μοντέλου, εκτός φυσικά από το πίσω μέρος που έχει τη σεντάν "γραμμή". Το εσωτερικό έχει εξοπλιστεί από προηγμένα καλούδια, όπως είναι το infotainment R-Link που συνοδεύεται με οθόνη 8,7 ιντσών. Επίσης, συμπεριλαμβάνει και αρκετά συστήματα ασφαλείας όπως είναι το Lane Departure Warning και το Advanced Emergency Braking System. Όσο για τον χώρο αποσκευών βρίσκεται στην τιμή των 508 λίτρων.

Από μηχανολογικής άποψης, θα φέρει δύο κινητήρες βενζίνης SCe 115 και TCe 130 και τρεις πετρελαιοκινητήρες dCi 90, dCi 110 και dCi 130, με τους «130άρηδες» να μπορούν να συνδυαστούν και με το αυτόματο κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή