Εντυπωσιάζει το MotorStudio της Hyundai

Εντυπωσιάζει το MotorStudio της Hyundai

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Hyundai Motor αποκάλυψε το εξωτερικό του νεότερου Hyundai Motorstudio στο Goyang, της Νοτίου Κορέας. Η ναυαρχίδα, βιτρίνα της μάρκας, κατά την έναρξη λειτουργίας της στις αρχές του 2017, θα είναι η μεγαλύτερη τέτοιου είδους εγκατάσταση στην Κορέα που θα παρέχει αυτοκινηνιτιστικές και πολιτιστικές εμπειρίες, συνεχίζοντας την παγκόσμια δέσμευση της Hyundai Motor για παροχή εμπειριών που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα.

 
Το Hyundai Motorstudio Goyang βρίσκεται στην επαρχία Gyeonggi, μόλις 30 λεπτά βόρεια-δυτικά της Σεούλ. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2013 με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου πολιτιστικού συγκροτήματος της Κορέας όπου θα προσφέρει την εμπειρία της μάρκας Hyundai, των αυτοκινήτων και ακόμη περισσότερα. Η Hyundai Motor έχει ήδη θέσει σε λειτουργία το Hyundai Motorstudio στη Σεούλ (2014) και τη Μόσχα (2015) με σκοπό οι πελάτες να έρθουν σε επαφή με τη νέα κουλτούρα των αυτοκινήτων μέσω ελκυστικών και καινοτόμων εκθεμάτων και προγραμμάτων.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή