ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνέδριο After Sales από τη KOSMOCAR A.E.

synedrio-after-sales-apo-ti-kosmocar-a-e-2162255

Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση After Sales της εταιρείας είχε ως στόχο του την επικοινωνία της νέας στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο οργανισμός της KOSMOCAR AE τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την υποδειγματική λειτουργία των αυτοκινήτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.

Με δεδομένη την κυρίαρχη θέση που ο Όμιλος VW κατέχει όσον αφορά τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις γύρω από το χώρο του After Sales, το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για την παρουσίαση όλων των νέων μεθόδων και τεχνολογιών που θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον και αφορούν τις διαδικασίες συντήρησης των αυτοκινήτων της Audi, της Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά και της Skoda.  

Πέραν όμως από τις νέες τεχνολογίες συντήρησης  στο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E. εκτός των στρατηγικών συνεργατών που συμμετέχουν θα λάβουν μέρος τα Classic Parts, για την αναπαλέωση όλων των κλασικών αυτοκινήτων της Volkswagen, αλλά και οι πλήρεις σειρές αξεσουάρ όλων των μαρκών που δίνουν στους Συνεργάτες μας τη δυνατότητα να καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.