Εκδήλωση της Nissan για τις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων της Β. Ελλάδος

Εκδήλωση της Nissan για τις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων της Β. Ελλάδος

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Πριν από λίγες ημέρες, η Nissan πραγματοποίησε στο Noesis (Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας),  εορταστική εκδήλωση για τους επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων της Βορείου Ελλάδος,  όπου εκπρόσωποι των εταιρειών ενοικίασης αυτοκίνητων της ευρύτερης περιοχής, έδωσαν το δυναμικό παρόν. 

 
Στο πνεύμα των εορτών, οι επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξουν απόψεις για τα τεκταινόμενα στον κλάδο, αλλά και να  ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κάθε λεπτομέρεια,  για την ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων της Nissan. Επιπλέον η Nissan επεφύλαξε στους καλεσμένους της και μια συναρπαστική έκπληξη στο Ψηφιακό Πλανητάριο, με την αναπαράσταση αστρονομικών και φυσικών φαινομένων, όπου γίνεται χρήση εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού ψηφιακών προβολών (all-dome video).  

 
Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση είχαν τα Nissan QASHQAI και PULSAR, με το πρώτο να πρωτοστατεί στις πωλήσεις της κατηγορίας C και το δεύτερο να σημειώνει μια εξαιρετικά δυναμική πορεία, όντας το πλέον ευρύχωρο hatchback της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν τώρα να αποκτήσουν το QASHQAI  από 18.990€, αλλά και το PULSAR από 14.990€. Ιδιαίτερα ελκυστικές είναι οι  εκδόσεις 1.5 dCi ACENTA και για τα δύο μοντέλα, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μειωμένες τιμές έως και 1.580€ 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή