Ο Εμπορικός Διευθυντής της Nissan μιλάει για τη γενιά που… αλλάζει τον κόσμο

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Nissan μιλάει για τη γενιά που… αλλάζει τον κόσμο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή “Οδηγώντας με Ασφάλεια” του Skai 100,3 με τον Άρη Γαλανόπουλο μιλάει ο κ. Μάριος Μπαρκής, Εμπορικός Διευθυντής της Nissan, για την Generation N που είναι η νέα γενιά που με τη δράση, τη στάση και τη σκέψη της αλλάζει τον κόσμο. Ο κ. Μπαρκής δήλωσε ότι η Nissan στηρίζει αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και τις πράξεις τους.

Ακούστε ολόκληρη την 5λεπτη εκπομπή ΕΔΩ!

Αναλυτικότερα, Επιλέχθηκαν 20 ξεχωριστοί εκπρόσωποι της Generation N των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κ.α. Μέσα από 20 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή