Ο Mark Ronson συνεργάζεται με τη Lexus για το νέο LC

Ο Mark Ronson συνεργάζεται με τη Lexus για το νέο LC

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Lexus ανακοίνωσε μία δημιουργική συνεργασία με τον πολυβραβευμένο μουσικό παραγωγό Mark Ronson για το λανσάρισμα του νέου LC. Το νέο μοντέλο είναι η coupe ναυαρχίδα της Lexus που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την πολυτελή μάρκα με την καμπάνια που έχει τον εύστοχο τίτλο ‘Make Your Mark’.

Η συνεργασία με τον Ronson συνεχίζει τη φιλοδοξία της Lexus να δημιουργεί καταπληκτικές εμπειρίες στους κόσμους της μουσικής, της τέχνης και της τεχνολογίας. Ακολουθεί την καμπάνια του 2015, ‘The Life RX’ με τονJude Law που έδωσε στους θεατές μιας βιωματικής θεατρικής παράστασης την ευκαιρία, από το κάθισμα του οδηγού, να γίνουν πρωταγωνιστές της δικής τους ζωής.

Τους επόμενους έξι μήνες, η καμπάνια Make Your Mark θα δώσει στους καταναλωτές και τους θιασώτες της μάρκας την ευκαιρία να ζήσουν κάποιες συναρπαστικές στιγμές και απίθανες εμπειρίες.

Μιλώντας για την καμπάνια, ο Mark Ronson δήλωσε: «Πάντα που άρεσε να δουλεύω με συνεργάτες που είναι καινοτόμοι και μοναδικοί μέσα και έξω από το στούντιο. Όταν με πλησίασαν οι άνθρωποι της Lexus με το περιεχόμενο αυτής της καμπάνιας και είδα το νέο LC, μου έδωσε την αίσθηση ενός φρέσκου και συναρπαστικούproject. Γοητεύτηκα από την ιδέα να γίνει η μουσική το  μέσο που θα εμπνεύσει και θα δημιουργήσει μία εμπειρία σε σχέση με το αυτοκίνητο.»

Η σχεδίαση του LC coupe παραμένει απόλυτα πιστή σε αυτή του πρωτοτύπου LF-LC, έχοντας αναδείξει και τα δύο σε νικητές του βραβείου EyesOn Design. Το  LC είναι η αιχμή του δόρατος μιας εξελισσόμενης αυτοκινητιστικής κουλτούρας της Lexus, που υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ ομάδων σχεδίασης και μηχανολογίας για τη δημιουργία ενός συναρπαστικού αυτοκινήτου που υπερβαίνει κάθε προσδοκία.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία μεταξύ Lexus και Mark Ronson, ο Alain Uyttenhoven, Επικεφαλής της LexusEurope δήλωσε: «Ο Mark Ronson είναι ένας θρυλικός μουσικός παραγωγός, δημιουργός μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας και ήταν ιδανικός για την καμπάνια ‘Make Your Mark’. Το Lexus LCσυμβολίζει την αρχή μιας νέας φάσης για τη Lexus, που συνίσταται στην ανάπτυξης μεγαλύτερης συνέργειας μεταξύ μηχανολογίας και σχεδίασης. Ο Mark ήταν ο τέλειος συνεργάτης για ένα project του είδους – ένας δημιουργός ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στον κόσμο της μουσικής μέσα από τις απίστευτες παραστάσεις και συνεργασίες του.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή