Κλασική λατρεία: 2o Ismailos Classics Tour

Κλασική λατρεία: 2o Ismailos Classics Tour

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στις 20 και 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Ismailos Classics Tour. Μια εκδήλωση που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, με σκοπό οι πελάτες της εταιρείας να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις δικές τους αντίκες σε συγκεκριμένες ειδικές διαδρομές. Η επιτυχία της πρώτης χρονιάς έδωσε το δικαίωμα να δημιουργηθεί ένα διήμερο Tour για τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, όπου, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού, έζησαν μοναδικές εμπειρίες και μάζεψαν εικόνες που θα τους κρατήσουν ζεστούς μέχρι το επόμενο event. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Aegean, από όπου ανεφοδιάστηκαν τα οχήματα πριν φτάσουν στην περιοχή της εκκίνησης. Σημείο συνάντησης ήταν η γνωστή και κοσμική Αράχωβα, όπου δόθηκε η εκκίνηση σε 40 πανέμορφες αντίκες άριστα προετοιμασμένες από την Α. Ισμαήλος Α.Ε.

 
Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε διαδρομές συνολικού μήκους 80 χιλιομέτρων. Οι συμμετέχοντες πέρασαν από το Λιβάδι, το Χιονοδρομικό Παρνασσού, το Πολύδροσο, την Αγόριανη και η λήξη του 1ου σκέλους τούς βρήκε στο Elatos Resort, στις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού. Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη, αφού ο Metaxa Master, ο κύριος Κωνσταντίνος Ράπτης, ο πέμπτος στην ιστορία του Οίκου METAXA, ταξίδεψε τους παρευρισκομένους πίσω στον χρόνο σε μια παρουσίαση διάρκειας 1 ώρας, όπου ανέλυσε την ιστορία του διάσημου κονιάκ αλλά και κάποια από τα μυστικά της δημιουργίας του. Την Κυριακή το πρωί, μετα την πεζοπορία στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, δόθηκε η εκκίνηση του 2ου σκέλους, που περιλάμβανε διαδρομές συνολικού μήκους 90 χιλιομέτρων και μέρη άγνωστα στο ευρύ κοινό, όπως τα Καστέλια, το Οινοχώρι, η Καλοσκοπή με θέα τις Κορυφές της Γκιώνας και της Οίτης. Μετά από μια στάση στο καταφύγιο Οίτη, σε υψόμετρο 1.240 μ., οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν στο γραφικό χωριό της Βάργιανης, όπου απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα υπό τον ήχο των τρεχούμενων νερών και τη σκιά των πλατανιών στο ταβερνάκι της οικογένειας Κατινιώτη. Η επόμενη μέρα του διημέρου άφησε σε όλους μαγικές εικόνες και στιγμές, ενώ η ποιότητα της σχεδίασης του διημέρου είναι η εγγύηση για μία ακόμα επιτυχία στο επόμενο Ismailos Classics Tour το 2018.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή