ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα ολοκαίνουργιο Citroen C3 για τον νικητή του X-Factor

Ένα ολοκαίνουργιο Citroen C3 για τον νικητή του X-Factor

Η Citroen στη μακρόχρονη ιστορία της, ξεχωρίζει για τη μοναδική σχεδίαση των αυτοκινήτων της. Τα μοντέλα της ανέκαθεν, καταφέρνουν να τραβούν όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Έτσι και το νέο Citroen C3 έχει κλέψει καρδιές ως το αυτοκίνητο του X-Factor 2!

Στο χθεσινό Live του X-Factor 2, η Ευαγγελία Αραβανή με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, παρουσίασε το έπαθλο του νικητή του Διαγωνισμού, το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, το νέο Citroen C3, αφού πρώτα το δοκίμασε στις μετακινήσεις της στην πόλη! Το νέο Citroen C3 μέσω του Προγράμματος Citroen Advanced Comfort, προσφέρει μοναδική άνεση, χαμηλή κατανάλωση (από 3.2lt/100km) με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης PureTech, βραβευμένοι για τρίτη συνεχή χρονιά ως “Κινητήρες της Χρονιάς”, καθώς και τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi.

Οι αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου Citroen C3, με το μοναδικό στυλ, την άνεση, την οικονομία, κέρδισαν την Ευαγγελία Αραβανή, ενώ οι προηγμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα πολυμέσων και η συνδεσιμότητα με το smartphone της, τη βοήθησε στην επικοινωνία της με τους ανθρώπους της παραγωγής.