ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Volvo XC40: εκφράσου μέσα από το νέο σου μικρό SUV

volvo-xc40_teaser_colour_materials-3
volvo-xc40_teaser_colour_materials-2
Η Volvo Cars ξεκινάει τη σταδιακή αποκάλυψη του XC40, του νέου της μικρού SUV, δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δεκάδες πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς στο εξωτερικό και το εσωτερικό του. Αυτή η εξατομίκευση βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου «πολύχρωμου» Volvo XC40, με το οποίο η Volvo εισέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατηγορία των μικρών premium SUV. 
 
Παρουσιάζοντας τις πρώτες εικόνες του νέου της μικρού SUV, η Volvo δεν δείχνει παρά ελάχιστα! Μεγεθύνσεις, close-ups και υλικά και χρώματα – ή σε κάποιες περιπτώσεις απλά παιχνιδίσματα άσπρου και μαύρου – φωτογραφημένα σε τόσο κοντινή απόσταση που νομίζεις ότι τα βλέπεις σε μικροσκόπιο. Ο στόχος, να εκτοξευθούν τόσο η ανυπομονησία όσο και η προσμονή, για ένα αυτοκίνητο που είναι η πρώτη παρουσία της Volvo στη συγκεκριμένη κατηγορία.
 
Το πολυαναμενόμενο XC40 θα αποκαλυφθεί σύντομα, για να συμπληρώσει τη σειρά των SUV της Volvo και να αποτελέσει ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο για τον ξεχωριστό οδηγό. Το XC40 ανοίγει νέα πεδία δράσης για τη Volvo, δίνοντας τη δυνατότητα στους σχεδιαστές της να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που διαθέτει ζωντάνια, ξεχωριστή προσωπικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση, στοιχεία που αυτή τη στιγμή λείπουν από την κατηγορία των μικρών premium SUV. 
 
Το XC40 προσφέρει μια ευρύτερη και πιο παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα που το καθιστά το πιο εκφραστικό μοντέλο στο portfolio της Volvo και αντανακλά τις εξωστρεφείς προσωπικότητες των οδηγών του.
 
Η αρχιτεκτονική των πόλεων, το street fashion, η ποπ κουλτούρα και τα καταναλωτικά αγαθά που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων σχεδιαστών, όλα αποτέλεσαν πηγές έμπνευσης για τη σχεδιαστική ομάδα της Volvo, ώστε να καταλήξει στα υλικά, τα μοτίβα και τις χρωματικές επιλογές της γκάμας του νέου XC40.
 
Στην εξωτερική σχεδίαση υπάρχει μια ευρεία επιλογή χρωματικών συνδυασμών, που εκτείνεται από μονοχρωματικά θέματα έως δίχρωμες συνθέσεις σε ζωηρούς χρωματισμούς, οι οποίοι προσφέρονται για να εκφράσει κάποιος τις προσωπικές του επιλογές, ενώ οι δυνατότητες που παρέχονται στο εσωτερικό δημιουργούν μια πραγματικά νεανική και premium αίσθηση.
 
Οι νέες χρωματικές επιλογές στο XC40 περιλαμβάνουν μια μοκέτα σε θερμό Lava Orange χρώμα, ταπετσαρία σε Oxide Red και μια σειρά νέων και ξεχωριστών επιλογών στο διάκοσμο και τα υλικά, με σχέδια εμπνευσμένα από την αστική αρχιτεκτονική και τη χαρτογραφία.