Δοκιμάσαμε το νέο ελαστικό της Bridgestone, Turanza T005 (VIDEO)

Δοκιμάσαμε το νέο ελαστικό της Bridgestone, Turanza T005 (VIDEO)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το ελαστικό Bridgestone Turanza T005 είναι ένα από τα πιο φρέσκα λάστιχα στην γκάμα της εταιρείας, μιας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017. Το εν λόγω ελαστικό εξελίχτηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και διατίθεται σε περισσότερες από 140 διαστάσεις, που θα προστίθενται στη γκάμα σταδιακά.

 
Η Καθημερινή παρευρέθηκε στην αποστολή της Bridgestone στην Ιταλία, όπου δοκιμάσαμε το Turanza T005. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο, εξοικονόμηση καύσιμου σε συνδυασμό με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, ενώ ένα από τα θετικά του είναι η καλή απόδοση στις καθημερινές μετακινήσεις είτε σε βρεγμένο είτε σε στεγνό οδόστρωμα. 

 
Αποτελεί τον αντικαταστάτη της σειράς T001 EVO. Πιο αναλυτικά, προσφέρει 10% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καλύτερη αντίσταση στην κύλιση και βελτιωμένο κατά τις στροφές και τα φρεναρίσματα στο βρεγμένο αλλά και στο στεγνό δρόμο. Μέχρι το 2019, το Turanza T005 θα προσφέρεται σε ζάντες από 14 έως 21 ιντσών. Μάλιστα, το Bridgestone Turanza T005 έχει επιλεχτεί ως ο αρχικός εξοπλισμός από κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή