ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Citroen C5 Aircross: Το SUV του… μέλλοντος

Νέο Citroen C5 Aircross: Το SUV του… μέλλοντος

Η SUV γκάμα της Citroën εμπλουτίστηκε με ακόμα μία προσθήκη με το νέο SUV C5 Aircross. Το SUV νέας γενιάς που εμπνέεται πρωτίστως από τις προσδοκίες των πελατών, διαθέτει μια μοναδική και δυναμική προσωπικότητα, καθώς και μια ολοκαίνουργια διάθεση προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες.

Οι προτάσεις εξατομίκευσης που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση είναι 30 και κάνουν και το νέο SUV C5 Aircross να είναι το πιο άνετο και ολοκληρωμένο μοντέλο της κατηγορίας του.

Η ανάρτηση

Η καινοτόμος ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, κάνουν τις διαδρομές, μια νέα και ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζονται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι τον χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Στον εξοπλισμό του φέρει 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του Highway Driver Assist, ενός συστήματος αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2) και του Grip Control με Hill Assist Descent, για τη διευκόλυνση της περιπέτειας όταν η διαδρομή γίνεται πιο απαιτητική.

Εκτός των παραπάνω, το νέο SUV C5 Aircross εφοδιάζεται με 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ασύρματη φόρτιση των smartphones.

Η γραμμή παραγωγής του νέου SUV C5 Aircross είναι στο εργοστάσιο Rennes – La Janais. Το SUV C5 Aircross θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Citroën που θα κυκλοφορήσει σε plug-in υβριδική έκδοση (στα τέλη του 2019).