Πέντε χρόνια κλείνει στις 20 Ιουνίου το Μουσείο Ακρόπολης

Πέντε χρόνια κλείνει στις 20 Ιουνίου το Μουσείο Ακρόπολης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την έναρξη ενός προγράμματος ψηφιακής αποκατάστασης των γλυπτών του Παρθενώνα, μουσική και μειωμένη είσοδο, γιορτάζει τα πέμπτα γενέθλιά του το Μουσείο της Ακρόπολης, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014. Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση του πέμπτου έτους λειτουργίας τους, θα παρουσιαστούν οι ιππείς της δυτικής ζωφόρου, σε τρισδιάστατες ψηφιακές εικόνες με προσθήκες χάλκινων όπλων και χαλινών, με εναλλασσόμενο φωτισμό και δοκιμαστικό χρωματισμό.

 Το ίδιο βράδυ, στις 9:30 μμ, το Μουσείο θα γιορτάσει στο προαύλιο, με συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Leon of Athens. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αγαπημένα τραγούδια από τους δύο δίσκους που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (‘Futrue' και ‘Global') αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών από τη διεθνή δισκογραφία. Την ημέρα αυτή οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτά, από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι μειωμένη (3 ευρώ) για όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT