Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας παρέα με τη FIX Hellas, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ομορφαίνουμε-τις-γειτονιές-μας-παρέα-561877390

Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας παρέα με τη FIX Hellas, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους

Η FIX Hellas θέτει καινούργιους, «πράσινους» στόχους και μας καλεί να γίνουμε μέρος της αποστολής της, μπαίνοντας παράλληλα σε κληρώσεις για μοναδικά δώρα.

Οι γειτονιές μας είναι το σπίτι μας. Τα αγαπημένα μας μέρη, τα «κρυμμένα» σημεία που ξέρουμε μόνο εμείς, τα πιο κοντινά μας πρόσωπα- αυτά είναι μερικά απ’ όσα τις κάνουν τόσο σημαντικές. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βελτιώσει άμεσα την καθημερινότητά μας τότε αυτό είναι μια κοινή προσπάθεια για ομορφότερες γειτονιές!

Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας παρέα με τη FIX Hellas, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους-1

Η FIX Hellas μέσα από τη νέα της δράση, μας καλεί να γίνουμε μέρος της αποστολής της και μας προτρέπει να κάνουμε μαζί αυτήν την προσπάθεια, στηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood!

Ποια είναι λοιπόν η αποστολή που κάνει το καλό για τις γειτονιές μας και πώς παίρνει κανείς μέρος σ’ αυτή;

Ο στόχος της δράσης είναι διττός. Αφενός, στηρίζει το έργο της We4All, με στόχο να πραγματοποιηθούν 2.500 φυτεύσεις σε τουλάχιστον 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε πρόσφατα.

Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας παρέα με τη FIX Hellas, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους-2

Η We4All είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, ενώ μέχρι σήμερα η δραστηριότητα του οργανισμού περιλαμβάνει δράσεις αναδάσωσης ή δενδροφύτευσης, πότισμα και φροντίδα των νέων δέντρων και προστασία δασικών εκτάσεων, μεταξύ άλλων.

Αφετέρου, η FΙΧ Hellas στηρίζει τον σκοπό του πανελλαδικού κινήματος Save Your Hood και αναλαμβάνει τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, θέτοντας έτσι νέους στόχους για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές.

Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας παρέα με τη FIX Hellas, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους-3

Το Save Your Hood ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο πρόβλημα των απορριμμάτων, ενώνοντας ενεργούς πολίτες και άλλες εθελοντικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Πιστεύοντας στην ιδέα ότι μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, η FIX Hellas, με τη βοήθεια όλων μας προχωρά σ’ αυτή την ενέργεια και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε!

Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας παρέα με τη FIX Hellas, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους-4

Για να γίνουμε μέρος της αποστολής αρκεί να ακολουθήσουμε μερικά γρήγορα και εύκολα βήματα: Πρώτα βρίσκουμε τον μοναδικό κωδικό σε κάθε FIX Hellas συσκευασία με την σχετική σήμανση (κάτω από το καπάκι στις φιάλες ή το δαχτυλίδι στα κουτιά) και έπειτα μπαίνουμε στο https://geitoniesfix.gr/troulokal/ συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας και τον μοναδικό αυτό κωδικό. Έτσι, στηρίζουμε την αποστολή της FIX, παίρνοντας την ίδια στιγμή μέρος σε εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά πάνω από 500 τυχερούς μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Το πράσινο και η καθαριότητα στις γειτονιές μας, είναι δυο από τα πιο βασικά στοιχεία που βλέπουμε να λείπουν από τις γειτονιές μας και γι’ αυτό χρειάζεται η βοήθεια όλων μας. Γιατί κάθε φορά που ομορφαίνει η γειτονιά μας, ομορφαίνει ο κόσμος μας, το σπίτι μας. Επομένως, «Κάνε το καλό με τον κωδικό» και ομόρφυνε, παρέα με τη FIX, τις γειτονιές!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή