Ο Παρνασσός από ψηλά – Έπεσε το πρώτο χιόνι του 2023

Ο Παρνασσός από ψηλά – Έπεσε το πρώτο χιόνι του 2023

Εντυπωσιακά πλάνα από τις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα χιόνια της χρονιάς έπεσαν στον Παρνασσό και η ομάδα Up Stories μοιράστηκε ένα βίντεο με εικόνες από μία εντυπωσιακή, «χαμηλή πτήση» με drone. 

«Διανύουμε έναν από τους πιο θερμούς χειμώνες στην ιστορία. Οι βροχές ανά την χώρα πέφτουν κυριολεκτικά με το σταγονόμετρο και τα αγαπημένα χιόνια μικρών και μεγάλων είναι είδος προς εξαφάνιση» σχολιάζουν οι δημιουργοί του βίντεο που απαθανάτισαν τις χιονισμένες πλαγιές του βουνού που κάθε χρόνο προσελκύει αναρίθμητους σκίερ από Ελλάδα και εξωτερικό. 

Τα πλάνα καταγράφηκαν από drone την Δευτέρα και «όλοι εύχονται το τοπίο να παραμείνει λευκό», γράφει η ομάδα των Up Stories. 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας και λειτουργεί από τον Δεκέμβριο μέχρι τις αρχές Μαΐου κάθε έτους. Βρίσκεται ανάμεσα στις δύο υψηλότερες κορυφές του Παρνασσού, στις θέσεις Φτερόλακκα και Κελάρια και σε υψόμετρο 1.640 – 2.260 μέτρων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή