Επισκευή κινητών και συσκευών γρήγορα και «πράσινα»
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
επισκευή-κινητών-και-συσκευών-γρήγορ-562416184

Επισκευή κινητών και συσκευών γρήγορα και «πράσινα»

Public και iRepair συνεργάζονται για τη μείωση των ψηφιακών αποβλήτων στην κατεύθυνση της κυκλικής οικονομίας λανσάροντας νέες υπηρεσίες “πράσινης” επισκευής κινητών και συσκευών.

Το 2021 το βάρος των ψηφιακών αποβλήτων που παρήγαγαν οι κάτοικοι του πλανητικού μας χωριού ήταν ισοδύναμο με αυτό του Σινικού τείχους στην Κίνα. Ανάμεσά τους ήταν και εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα που παροπλίζονται κάθε χρόνο λόγω βλάβης και καταλήγουν στα αζήτητα του νοικοκυριού. Σύμφωνα με υπολογισμούς, 4 στα 10 νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουν στην κατοχή τους περισσότερα smartphones από τον αριθμό των μελών τους, τα οποία μένουν αχρησιμοποίητα εξαιτίας κάποιου προβλήματος στη λειτουργία τους, γιατί το υψηλό κόστος της επισκευής τους και ο μεγάλος χρόνος αναμονής οδηγεί τους καταναλωτές στην αγορά νέου κινητού.

Σύμμαχός σου τα Public & η iRepair για ένα πιο πράσινο αύριο

Εδώ και έναν χρόνο, τα Public και η iRepair συνεργάζονται για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης και στον χώρο της τεχνολογίας, μειώνοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές άνθρακα, στην κατεύθυνση της κυκλικής οικονομίας, έχοντας ταυτόχρονα στο επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή. Οι χρήστες, χωρίς να στερούνται τις συσκευές τους, που, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πια απαραίτητες στην καθημερινότητά μας, μπορούν πια να έχουν πρόσβαση σε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής με την υπογραφή της iRepair. Η παράταση της ζωής των συσκευών είναι άλλωστε μία απόφαση έξυπνη, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον, που μετατρέπει τον κάθε χρήστη σε μέλος μίας μεγάλης κοινότητας συμμάχων υπέρ της προστασίας του πλανήτη. Είναι εντυπωσιακό ότι με την επέκταση της ζωής των κινητών μόλις κατά έναν χρόνο μπορούν να εξοικονομηθούν τόσες εκπομπές άνθρακα όσες είναι αυτές που προέρχονται από την κίνηση 2.000 αυτοκινήτων ετησίως.

Service κινητών και ηλεκτρονικών συσκευών από 20 λεπτά

Τα Public, ο δημοφιλέστερος προορισμός τεχνολογίας στην Ελλάδα, που διεκδικεί επάξια τον τίτλο του one-stop-shop για κάθε ανάγκη τεχνολογίας, λανσάρει μία νέα υπηρεσία που εξασφαλίζει εντυπωσιακές ταχύτητες επισκευής. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα Public και να ζητήσουν την επισκευή των συσκευών τους, είτε πρόκειται για smartphone είτε για τάμπλετ, λάπτοπ και υπολογιστή, εντός του καταστήματος, σε χρόνο που μπορεί να είναι μόλις ένα εικοσάλεπτο. Οι 140 iRepair experts, στους οποίους περιλαμβάνονται εξειδικευμένοι τεχνικοί με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας, προσφέρουν στους πελάτες εγγυημένη υποστήριξη και εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας. Η διαδικασία είναι εύκολη είτε ο χρήστης επιλέξει να επισκεφθεί άμεσα ένα κατάστημα Public είτε να χρησιμοποιήσει τις νέες online υπηρεσίες επισκευής και να αξιοποιήσει τη δυνατότητα να κλείσει το ραντεβού του με τον ειδικό online. Τα Public και η εξειδικευμένη ομάδα της iRepair παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και παρακολούθηση της επισκευής.

Επισκευή κινητών και συσκευών γρήγορα και «πράσινα»-1

Με τον τρόπο αυτό, οι δυο εταιρείες κατορθώνουν να υλοποιήσουν τον στόχο τους για επιτάχυνση του χρόνου service προϊόντων τεχνολογίας και οι επισκέπτες των σημείων iRepair που φιλοξενούνται εντός των καταστημάτων Public έχουν πλέον πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών, από smartphones και τάμπλετ με λειτουργικό iOS και Android μέχρι φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές.

150.000 επισκευές συσκευών σε έναν χρόνο

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες λειτουργούν ήδη 24 iRepair κέντρα εντός των καταστημάτων Public (21 από αυτά στην Ελλάδα και 3 στην Κύπρο). Στόχος είναι η λειτουργία ενός σημείου service iRepair σε κάθε κατάστημα της κορυφαίας αλυσίδας ψυχαγωγίας και τεχνολογίας. Η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει φέρει δε εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς περισσότερες από 150.000 συσκευές έχουν επισκευαστεί, το 50% των οποίων εντός 24 ωρών, οδηγώντας σε τριπλασιασμό του βαθμού ικανοποίησης των πελατών.

Αλλάζοντας τα δεδομένα στο Service συσκευών τεχνολογίας, Public και iRepair δίνουν στους χρήστες την ευκαιρία, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο να συμμετέχουν στην κυκλική οικονομία, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήμα και χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT